Türkiye-ABD arasında önemli görüşme!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Savunma Bakanı Auistin ile telefonda görüştü.

ABONE OL
GİRİŞ 01.04.2021 17:24 GÜNCELLEME 01.04.2021 18:00 GÜNCEL
Türkiye-ABD arasında önemli görüşme!
Türkiye-ABD arasında önemli görüşme!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin, bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, bölgesel güvenlik ve ikili savunma işbirliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Bakan Akar ve Bakan Austin görüşmesinde, her iki bakan tarafından stratejik ilişkilerin önemi, bölgesel ve küresel güvenlik konusunda ortak bir anlayış geliştirilmesi, sorunların stratejik ortaklık ve müttefiklik ruhuna dayalı olarak çözüme kavuşturulması konuları vurgulandı.

Bakan Akar ve Bakan Austin, iki ülke arasındaki askeri ilişkileri güçlendirirken daha yakın işbirliği ve koordinasyona olan bağlılıklarını tekrar teyit etti. Ayrıca Bakan Akar, Savunma Bakanı olarak atanan Bakan Austin'i bir kez daha tebrik etti.

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • B. Oğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Aptal AB ülke yöneticileri, Türkiye’yi kapıda bekletme stratejisi ellerinde patlayacak. Tütkiye, pandemide çok önceden 50 Milyon doz aşı almasaydı Avrupadan ‘Nah’ alırdı. Kendi aralarında bile aşı kavgası yapanlar bize mi bakacaklar? Türkiye, evet batı ile bağını koparmayacak, ama mutlaka Doğu iie işlerini geliştirmelidir. Başka çıkış yolu görünmüyor.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    S-400 LERDEN VAZGEÇİN DEMİŞ ABD SAVUNMA BAKANI, BU NİYE HALKTAN SAKLANIYOR???? abd ye artık s-400 hakkında konuşmak istemiyoruz denmeli ABD GERÇEKTEN ÇOK CAN SIKICI BIKTIK ABD DEN ARTIK bundan sonra dışişleri ve savunma bakanları abd nin dışişleri ve savunma bakanları ile görüşmeden önce "s-400 konusunda tek kelime duymak istemiyoruz eğer s400 ler hakkında tek kelime söyleyeceksiniz görüşmeyelim DENMELİ ABD ile baskı kokan iletişim kurulmamali helede s-400 ler konusunda
    Cevapla
  • klavye pehlivanı 3 yıl önce Şikayet Et
    De get...
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD RAPORU ve BIDEN'in Turkiyedeki muhalifleri destegi sonrasi " bazi Emperyalism yanlisi TV KANALLARI" coştu. Coģunlukla emekli askerlerin " D. Akdeniz konusunda hakliyizz amaa" Yunanlilar baskin yapabilir? Eskisi gibi ekonomik gucumuz yok? Ùlkede birlik beraberlik yok? Askerlerimizin eģitimleri artik zayif gibi  " Derdim tasam, amcam Hasan" misali MILLI KONULARDA CUMHURBASKANINA TAKOZ OLMALARI ARTIK HALKIMIZI KIZDIRIYOR VE KABAK TADI VERMEYE BASLADI !!!
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Emperyalizm " Kırım/Ukrayna konusu ile Rusyayi" " Gùney Azerbaycan soylemi ile Irani" "Uygur Turkleri soylemi ile Çini" sıkıştirmaya çalisiyorlar. Arka planda da " TURKIYEYI RUSYA,ÇIN VE IRAN'LA DALAŞTIRMAK"..Turkiye bu konulari ele alirken " Emperyalizmin degirmenine su taşiyan KIYAKÇI" pozisyonda olmamalidir. Emperyalizminde korkusu zaten budur.Elbet birgùn bu konular masaya getirileecektir. Ama bu MILLI bir bakis açisi ile olacaktir
    Cevapla
  • Vatandaş C* 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD PKK ve İsrail ile iş yapar bizimle boş Laf hepsi YALAN inanmayın... ABD açık ve NET BİZE DÜŞMAN...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR