Son dakika: 3 Nisan koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 3 Nisan koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.04.2021 19:42 GÜNCELLEME 03.04.2021 19:44 GÜNCEL
Son dakika: 3 Nisan koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika: 3 Nisan koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Türkiye'de son 24 saatte 249 bin 126 Kovid-19 testi yapıldı, 44 bin 756 kişinin testi pozitif çıktı, 186 kişi hayatını kaybetti.

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 186 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 32 bin 78’e yükseldi.

Toplamda 34 milyon 993 test yapıldı. Bugün yapılan 249 bin 126 testten, 44 bin 756 yeni vaka sayısı, bin 483 de yeni hasta sayısı olduğu belirtildi. Toplam vaka sayısının 3 milyon 445 bin 52, bugün iyileşen 23 bin 214 kişiyle toplam iyileşen hasta sayısının 3 milyon 82 bin 676’ya yükseldiği, toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 3,6, ağır hasta sayısının ise 2 bin 231 olduğu açıklandı.



 

YORUMLAR 196 TÜMÜ
  • Davud 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünya yeni yönetimine yeni düzenine hazırlanıyor geçiyor.... kuş gribi domuz gribi derken şimdi covid oldu.... İşletmeler küçülecek az sayıda insan daha çok çalışacak işyeri kira elektrik su giderleri azalacak ..tek merkezden az sayıda çalışanı online takip edip onlarında kanını emecek,kim nereye gidiyorsa HES ile ne yiyip içiyorsa okutulan kartlar ile bilecekler.artik kimsenin özeli yok zatem de her anını orda burda paylaşan insanlık için de o kadar önemi yok.bu oyuna dahil olmayan ülke dunayada covid in faturası kesilen ülke olur.mal almazlar mal satmazlar turist göndermez ve almazlar,sen dsö kurallarına uymadın der çökerler....
    Cevapla
  • Kenan 3 yıl önce Şikayet Et
    Her yer açık olduğu halde, haftasonu dışarı çıkmak neden yasak? Haftaiçi çalışıyoruz, haftasonu tarlada bahçede işlerimiz var.Önemli yerler hariç, her tarafı tam kapatmadıktan sonra, haftasonu yasağıyla vakalar düşmez.
    Cevapla
  • hau 3 yıl önce Şikayet Et
    valla twiter face falan neymiş, burası tam sosyal ağ olmuş.ama mantıksız konuşmalar olmasa daha bi kaliteli olacak da.neyse,bu hastalık bende yok sen de mi sen de ne arar yau hele o maskeyi az indir,hele bi yanaş,ne kada korkak oldun he,yau bizde bişey yok,belirti yok,la senin ağzını burnunu kırarım,hapş<<<uuu!,la elini değ korkma...vs.vs... bu kafalar iş açar adama..
    Cevapla
  • Şaşkın 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne varsa kapatın. Her şeyi yasaklayın tablo sıfır olsun. Sıfır tablo ile yaşayan ölüler olarak kalan ömrümüzü tamamlayalım.
    Cevapla
  • fahri 3 yıl önce Şikayet Et
    maşallah sağlık bakanına çok iyi çalışıyor
    Cevapla
  • 1966 mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık bakanı ne yapsın insanlar sığır olduktan sonra gece eğlenceleri kumarhane kahveler maskesiz insanlar ne yapacaktı tasma mı takacak insanlara korunmazsan ölürsün bu kadar basit milyon kere söylüyorlar maske mesafe diye uymazsan bakan ne yapsın sığır çok memlekette
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR