Osman Nuri Kabaktepe’den cunta heveslisi amirallere sert tepki

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, 103 Emekli Amiralin küstah tehdit bildirisine sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.04.2021 02:13 GÜNCELLEME 04.04.2021 02:18 GÜNCEL
Osman Nuri Kabaktepe’den cunta heveslisi amirallere sert tepki
Osman Nuri Kabaktepe’den cunta heveslisi amirallere sert tepki

103 Emekli Amiralin, hükümeti, TSK’yı ve TBMM’nin yasama faaliyetini hedef alan ve tehdit dolu ifadeler içeren bildirisine AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe çok sert tepki gösterdi.

''KİMİLERİ IŞIKLARA KİMİLERİ BİLDİRİLERE UMUT BAĞLAMIŞ''

Sözde muhtıracı cunta heveslisi emekli amirallerin isimlerini tek tek paylaşan Kabaktepe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, *Kimileri ışıklara, kimileri de "bildiri"lere umut bağlamış. Hepsinin ortak sevdası vesayet, ortak düşmanı ise milli iradedir.

''ÖLENE DEK KARŞINIZDA OLACAĞIZ''

Demokrasiyi katletmeye yeltenen bu anlayışı kabul etmek, bunlara boyun eğmek; en hafif deyimiyle vatana ihanet olur. Ölene dek karşınızda olacağız” ifadelerini kullandı.

Kabaktepe bir başka paylaşımında ise, “Türkiye Mavi Vatan’da tehdit ediliyorken sesi çıkmayan, Doğu Akdeniz’deki haklarımız gaspedilmeye çalışılırken ortalıkta gözükmeyen emekli amirallere bir haller olmuş. Bu ülkenin ordusu da hükümeti de Cumhurbaşkanı da görevinin başında. Sizlik bir durum yok” dedi.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • MeTE Han 3 yıl önce Şikayet Et
    Bildiriye yanıt olarak amerikan fox, krt ve ingiliz halk,tele1 kapatılmalıdır.
    Cevapla
  • Muhammet bedel 3 yıl önce Şikayet Et
    Alışmışlar millete tepeden bakmaya .güya kötü sonuçları olurmuş el altından bu haysiyetsizlerin ağzı ile batı yada sahipleri güya biz osmanlı torunlarına ayar verecek öylemi.ölene kadar acilen rutbeleri sökülmeli işlem başlatılmalı herkes haddini bilsin ve son kalıntıları ve ACIK SÖYLÜYORUM VATAN İHANETİN BEDELİ AĞIR olmalı lütfen devlet büyüklerinden özel ricamdır artık bunu konuşabilen bile çıkmasın öyle bir ceza alsınlarki açıklama yapmaya çalışan tehdit eden herkese ibret olsun
    Cevapla
  • yücel sar 3 yıl önce Şikayet Et
    helal başkan
    Cevapla
  • Vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun dik durun.Bu Amerikan emperyalizminin uşakları olan din düşmanlarına boyun eğmeyin.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Fazla konuşmaya gerek yok rütbelerini sökün maaşlarını kesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR