Mısır'la bir normalleşme adımı da Meclis'ten

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, tren kazası dolayısıyla Mısır Temsilciler Meclisi Başkanı'na gönderdiği mektup ile başsağlığı diledi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.04.2021 16:11 GÜNCELLEME 10.04.2021 16:13 GÜNCEL
Mısır'la bir normalleşme adımı da Meclis'ten
Mısır'la bir normalleşme adımı da Meclis'ten

TBMM Başkanı Mustafa Şentop,Türkiye'nin Parlamenter diplomasi atağı ile ülkelerle ilişkilerde yeni  döneme girdiği bugünlerde,  Mısır'ın güneyindeki Suhac kentinde meydana gelen tren kazası nedeniyle Mısır Arap Cumhuriyeti Temsilciler Meclisi Başkanı Hanafy Ali el-Gebaly nezdinde Mısır halkına başsağlığı diledi.

Konuya yönelik açıklama TBMM İletişim Koordinatörlüğü'nce yapıldı. Koordinatörlük açıklamasında, Meclis Başkanı Şentop'un, el-Gebaly'ye bir taziye mesajı gönderdiğini kaydetti.

Şentop mesajında, "Mısır'ın Suhac vilayeti Tahta bölgesinde meydana gelen tren kazasında çok sayıda kişinin hayatını kaybettiğini ve onlarca kişinin yaralandığını üzüntü ile öğrendim. Şahsınızda Mısır halkına başsağlığı dileklerimi sunuyor, kazada vefat edenlere Cenabıhak'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu vesileyle zatıalinize sıhhat ve huzur temennilerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • ufuk 2 yıl önce Şikayet Et
    1 ileri 2 geri...
    Cevapla
  • Mirror 2 yıl önce Şikayet Et
    Mursi iyi adamdı.
    Cevapla
  • Ümit 2 yıl önce Şikayet Et
    Mısır'a İsrail'e ve ABD'ye güvenilmez. Üçü de aynı yolun yolcusu
    Cevapla
  • Dizegetirmek 2 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurumuzu bekliyor adamlar kumpas yoksa tabii arap milletine pek güven olmaz ama söylim bizzat test edildi.
    Cevapla
  • Sahipkıran 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu yanlış bilgiyi düzeltelim Mısır sadece Arap değil kıpti....
    Cevapla
  • Sivaslı Temel 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir milleti toptan kötülemek, yanlış bir davranış!. Ancak, "Hangi milletten olursa olsun, Allah korkusu olmayan imansızlara güven olmaz." demek daha doğru olur.
    Cevapla
  • Cemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Arap milletine değilde yönetimlerine pek güven olmaz ,çünkü hemen hemen hepsi dışarıdan yönetiliyor ,milletine gelince aşırı eğitimsiz olduklarından sürü psikolojisiyle ve kulaktan inandırmayla hareket ediyorlar , dogrumu değilmi diye araştıramadan, araştıramadan dedim çünkü hem imkan hemde kabiliyet yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR