Son dakika: 11 Nisan koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 11 Nisan koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.04.2021 19:50 GÜNCELLEME 11.04.2021 19:52 GÜNCEL
Son dakika: 11 Nisan koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika: 11 Nisan koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Türkiye'de son 24 saatte 294 bin 274 Kovid-19 testi yapıldı, 50 bin 678 kişinin testi pozitif çıktı, 237 kişi hayatını kaybetti.

Ağır hasta 2 bin 824 oldu, 30 bin 194 kişinin Kovid-19 tedavisinin/karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 3 milyon 331 bin 411'e yükseldi.

TÜRKİYE'DE KORONAVİRÜSTE SON 24 SAAT

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 237 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 33 bin 939’a yükseldi.

Toplamda 41 milyon 591 854 test yapıldı. Bugün yapılan 294 bin 274 testten, 50 bin 678 yeni vaka sayısı, 2 bin 548 de yeni hasta sayısı olduğu belirtildi. Toplam vaka sayısının 3 milyon 849 bin 11, bugün iyileşen 30 bin 194 kişiyle toplam iyileşen hasta sayısının 3 milyon 331 411’e yükseldiği, toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 3,1, ağır hasta sayısının ise 2 bin 824 olduğu açıklandı.



 

YORUMLAR 96 TÜMÜ
  • hoca 2 yıl önce Şikayet Et
    Birisi daha küresel oyun yazarsa çıldıracam!!
    Cevapla
  • selamunaleykum 2 yıl önce Şikayet Et
    hoca küresel oyun:)))
    Cevapla
  • Meltem 2 yıl önce Şikayet Et
    Bize düşen tedbirlere uymak. Sağlık personelimiz yoruldu, biraz anlayış ve biraz daha sabır bize yakışır.
    Cevapla
  • Recep.akıncı 2 yıl önce Şikayet Et
    Medyanın abarttıgı gibi bir salgın yok normal her yıl olan Gribin adını yeni versiyonu corona yaptılar. herşey ortada bakın günlük vefat sayısını 81. şehre bölün il başına 3 kişi düşer aklınızı başınıza alın Bu KÜRESEL OYUNA gelmeyin lütfen.
    Cevapla
  • Attila 2 yıl önce Şikayet Et
    Korona biter cehalet bitmez. Hatta bu cehalet sayesinde korona falan da bitmez. İngiltere'de, Amerika'da, Avrupa'da biter ama bizim bu halkın cahil kısmı sayesinde bizde bitmez.
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Her sene gripten dolayı yoğun bakımlar%70mi doluyodu
    Cevapla
  • akın 2 yıl önce Şikayet Et
    senin gibi düşünen cağiller olduğu sürece biz bu covit belası ile baş edemeyiz insanlar ölüyor hastanelerde yataklar dolmak üzere ekonomi çarkları yavaşladı gelen turist sayısının düşmesi ile döviz getirisi azaldı ama sizin kafa hala basmıyor
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    bunca tedbire rahmen yoğun bakımlar dolmak üzere avrupada ve dünyada bir çok ülkede insanlar yoğun bakım yatağı dolduğu için doktorlar hasta seçmek zorunda kaldı lütfen böyle aptalca yorumlar yapmayın
    Cevapla
  • Salih 2 yıl önce Şikayet Et
    Teravih namazı camide kılınmalı,
    Cevapla
  • Erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir provakötörsün
    Cevapla
  • WWW 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen farzları evde kıl teraviyi camide kılarsın.
    Cevapla
  • Abdullah Yurtseven 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir virüs oyunu hala devam ediyor insanlara zorla aşı vurdurmak istiyorlar şuan mecbur değil ama ileriki zamanda mecbur yapıp zorlayacaklar..dünyada bir savaş var artık bu savaş biyolojik savaş.. Bu aylarda havalar bir soğuk bir sıcak tam hastalık havası grip havası.. Nezle olana bile virüs diyorlar artık...
    Cevapla
  • Saçma 2 yıl önce Şikayet Et
    Hava bir soğuk bir sıcak nezle grip olana korona diyorlar. Saçma. Ben de geçen hafta nezle grip olduğumu düşündüm ve tedbiren covid testi yaptırdım. Sonuç negatif çıktı. Demekki her nezleye gribe covid pozitif demiyorlar. Covid olana pozitif diyorlar. Ortada bir hastalık var. Ve de insanların bir kısmı neyazikki ölüyor. Bu nedenle de tedbir almakta fayda var. Devlet insanının düşmanı değildir. Bu işin çözümü başta asi ve diğer tedbiler ise biz de devletimize guvenip gereğini yapacağız. Lütfen insanların kafasını bulandirmayin.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    bu gün kaybettiğim 237 vatandaşımızı nezleden mi kaybettik anlaşılan senin tuzun kuru ne demişler ateş düştüğü yeri yakar
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin gubi cahil insanlar gorduk ce uzuluyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR