Diyarbakır'da, terör operasyonunda Gara şehidinin tabancası ele geçirildi

Terör örgütü PKK'ya yönelik Bismil ilçesinde bir adrese düzenlenen operasyonda Gara şehidi Uzman Çavuş Hüseyin Sarı'nın tabancası ele geçirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.04.2021 16:50 GÜNCELLEME 13.04.2021 16:56 GÜNCEL
Diyarbakır'da, terör operasyonunda Gara şehidinin tabancası ele geçirildi
Diyarbakır'da, terör operasyonunda Gara şehidinin tabancası ele geçirildi

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terör Mücadele Şubesi ekiplerince Bismil ilçesinde PKK'lı bir teröristin olduğu istihbaratı alındı. Ekipler 7 Nisan'da Dicle Mahallesi'nde tespit ettiği evin çevresinde geniş güvenlik önlemi alarak operasyon başlattı. Özel harekat polislerinin de desteğiyle girilen evde PKK'lı terörist İ.H.E., yakalandı. Teröristin bulunduğu evde arama yapan ekipler, sıralı şeffaf poşetler içerisinde 5 adet elektrikli infilak kapsülü, 2 savunma tipi el bombası, telsiz ile irtibatlı elektronik devre, tabanca, tabancaya 5 mermi, 2 laptop bilgisayar, cep telefonu ve sim kart, yasaklı 2 kitap ve çeşitli örgütsel doküman ele geçirildi.

Ekipler, ele geçirilen malzemelerle ilgili yaptıkları incelemede PKK'lı terörist İ.H.E.'nin evinde bulunan tabancanın, 2015'te Diyarbakır'da karayolunda kaçırılan ve Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Uzman Çavuş Hüseyin Sarı'ya ait olduğu ortaya çıktı. Gözaltındaki PKK'lı terörist İ.H.E.'nin sorgusu sürüyor.

YORUMLAR 36 TÜMÜ
  • tec 3 yıl önce Şikayet Et
    o tabancayla da onun kafasına sıkın ki şehidimizin intikamı alınmış olsun.
    Cevapla
  • kahrolun 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunları hapiste yaşatmıycan vahşi hayvanlara yem edeceksin.ŞEHİDİMİZE RAHMET DİLİYORUM.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Sorgudan sonra öldürün beslemeyin onları
    Cevapla
  • KARAHAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Şehitler aşkına bu soysuzlara ve dahi destekçilerine oksijen dahi haramdır. Güvenlik güçlerimiz her daim dualarımız sizinle.
    Cevapla
  • osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    terör Çok şükür azaldı. birgün gelir kökü ve geleceği tamamen yok olur biter inşaallah. binbir çeşit terör örgütü çıktı. İçimizdeki hainler ve dış güçler bunları besledi.büyüttü. çok şükür ki leşlerini seriyoruz yada esir alıyoruz yada br şekilde ülke menfaatleri için kullanıyoruz. kendisi teslim olanlar belki pişmanlık yasasından faydalansin ama böylesini hergün ölmek için yalvartmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR