Bediüzzamanın talebesi Hüsnü Bayramoğlu vefat etti

Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu vefat etti.

ABONE OL
GİRİŞ 19.04.2021 01:17 GÜNCELLEME 19.04.2021 06:35 GÜNCEL
Bediüzzamanın talebesi Hüsnü Bayramoğlu vefat etti
Bediüzzamanın talebesi Hüsnü Bayramoğlu vefat etti

Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Bayramoğlu, yaklaşık 2 haftadır hastanede entübe halinde tedavi görüyordu.

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, sosyal medya hesabından, Hüsnü Bayramoğlu'nun hayatını kaybettiğini duyurdu.

Doğan, “Bediüzzaman’ın talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu Ağabey vefat etti. Cenab-ı Allah rahmet eylesin” dedi.

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu, salı günü son yolculuğuna uğurlanacak.

Alınan bilgiye göre, salı günü öğle namazını müteakip Eyüpsultan Camisi'nde Bayramoğlu için cenaze namazı kılınacak.

Bayramoğlu'nun cenazesi, Bediüzzaman Said Nursi'nin diğer talebelerinin de bulunduğu Eyüpsultan Kabristanı'na defnedilecek.

HÜSNÜ BAYRAMOĞLU'NUN VEFATI NEDENİYLE BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

ALİ ERBAŞ: İNANÇLI VE AHLAKLI NESİLLERİN YETİŞMESİNDE ÖMRÜNÜ VAKFETTİ

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, vefat eden Hüsnü Bayramoğlu için başsağlığı mesajı yayımladı.

Erbaş, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. İnançlı ve ahlaklı nesillerin yetişmesinde ömrünü vakfeden Hüsnü Bayramoğlu beyefendinin vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

ABDULHAMİT GÜL: CENAB-I ALLAH MAĞFİRET EYLESİN

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu'nun vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Gül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Hüsnü Bayramoğlu, mübarek bir mevsimde Rahman'a vasıl oldu. Cenab-ı Allah mağfiret eylesin, yakınlarına sabır versin. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

SÜLEYMAN SOYLU: CENAB-I ALLAH, AİLESİ VE YAKINLARINA SABR-I CEMİL İHSAN EYLESİN

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Hüsnü Bayramoğlu ağabey de bu mübarek günde can emanetini Rabbi'ne teslim edenlerden oldu. Cenab-ı Allah, ailesi ve yakınlarına sabr-ı cemil ihsan eylesin. Mekanı cennet, makamı ali olsun inşallah. Başımız sağ olsun." paylaşımını yaptı.

MAHİR ÜNAL: BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, ''Üstad Bediüzzaman Said Nursî’nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu Ağabey’in vefat haberini derin bir teessürle öğrendim. Hüsnü Ağabey’e Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun.'' dedi.

BÜLENT TURAN: MEKANI CENNET OLA...

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan da sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, ''Bir bir düşüyoruz. Bu gece de Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri'nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu Ağabey'i kaybettik... Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet ola....'' ifadelerine yer verdi.

BİNALİ YILDIRIM: AİLESİNE, SEVENLERİNE SABIRLAR DİLİYORUM

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da Twitter'dan paylaştığı mesajla başsağlığı diledi.

Yıldırım, mesajında, "Bediüzzaman'ın talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu vefat etti. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine, sevenlerine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun." ifadesine yer verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, ''Bediüzzaman Said Nursî'nin talebelerinden Hüsnü BAYRAMOĞLU Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet, makamı âli olsun.'' paylaşımını yaptı.
 

YORUMLAR 152 TÜMÜ
  • Muallim Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Hazreti Üstadımız Rahmetullahi aleyhin talebesi Hüsnü Bayram abimiz mübarek ramazan-ı şerifte vefat etti, Efendimiz sav ve Üstadımız ve talebelerine kavuştu. Başımız sağ olsun, Rabbim Celle Celalûhu rahmet eylesin, cennetiyle ve cemaliyle müşerref eylesin, makamı cennet-i firdevste âli olsun inşaAllah.
    Cevapla
  • Salih 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin...
    Cevapla
  • Egeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Alimin ölümü alemin ölümü gibidir, allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Suat ÖZYAMAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah (c.c.) gani gani rahmet eylesin...
    Cevapla
  • paşa baba 3 yıl önce Şikayet Et
    bu dünya kimseye kalmaz arkedeş
    Cevapla
  • Yunus T. 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi canım.. İyi oldu söylediğin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR