YouTube Kids Giriş: Çocuklara özel YouTube Kids telefona nasıl indirilir?

Popüler video platfomu YouTube, 21 Nisan 2021tarihi itibari ile aileler ve çocukların kullanımına özel geliştirdiği YouTube Kids platformunu Türkiye’de kullanıma sundu. 3 farklı yaşa hitap eden platformun hem Android hem de iOS cihazlara kolaylıkla yüklenebiliyor. İşte detaylar…

ABONE OL
GİRİŞ 21.04.2021 17:20 GÜNCELLEME 21.04.2021 17:20 GÜNCEL
YouTube Kids Giriş: Çocuklara özel YouTube Kids telefona nasıl indirilir?
YouTube Kids Giriş: Çocuklara özel YouTube Kids telefona nasıl indirilir?

Dünyanın en büyük video izleme platformlarından biri olan YouTube, çocuklara özel uygulamasını 21 Nisan 2021 itibari ile Türkiye’de kullanıma sundu. 106 ülkede 44 farklı dilde aileler ve çocuklar tarafından kullanılan YouTube Kids (YT Kids) tamamen çocuklara özel içerikleri karşımıza çıkıyor. Peki Öğrenme & Hobiler, Sanat & El Sanatları, YouTuberlar & Aile Vloggerları, Müzik & Dans, Oyuncak & Oyun gibi kategorileri barındıran YouTube Kids telefona ve tablete nasıl yükselir?

YouTube Kids Telefon ve Tablete Nasıl Yüklenir?

YouTube Türkiye’de aileler ve çocukların kullanımına sunduğu YouTube Kids, hem Android hemde iOS cihazlara yüklenerek kolaylıkla kullanılabiliyor. Youtube Kids uygulamasını yüklemek için cihazınıza göre aşağıdaki linke tıklayın. Açılan uygulama mağazası üzerinden yükle seçeneğine tıklayın ve cihazınıza yüklenmesini bekleyin.

YOUTUBE KİDS (ANDROİD)
YOUTUBE KİDS (iOS)

YouTube Kids 3 Farklı Yaşa Hitap Ediyor!

YouTube tarafından geliştirilen YouTube Kids uygulaması Okul Öncesi Modu, Küçük Modu ve Büyük Modu olmak üzere 3 farklı yaşa hitap ediyor.

  • Okul Öncesi Modu: 4 yaş ve altı çocuklar için tasarlanan bu modda yaratıcılığı, eğlenceyi, öğrenmeyi ve keşfetmeyi teşvik eden videolar yer alıyor.

  • Küçük Modu: 5-7 yaş arasındaki çocuklar için kullanıma sunulan modda şarkı, çizgi film ve el sanatları gibi çeşitli konularda video içerikleri yer alıyor.

  • Büyük Modu: 8-12 yaş arasındaki çocuklar için kullanıma sunulan modda ise popüler müzik ve oyun videoları gibi içerikler yer alıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR