Okul bahçesinde skandal görüntü! Yakalandılar

İstanbul Bahçelievler'de okul bahçesinde emniyet birimlerine hakaret ederek havaya ateş ettiği tespit edilen M.K. ile silahı temin eden B.C.B. yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.04.2021 15:28 GÜNCELLEME 25.04.2021 15:28 GÜNCEL
Okul bahçesinde skandal görüntü! Yakalandılar
Okul bahçesinde skandal görüntü! Yakalandılar

18 yaşından küçük olduğu belirlenen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Zafer Mahallesi'nde 23 Nisan'da okul bahçesinde emniyet birimlerine hakaret edilerek tabanca ile meskun mahalde ateş edilmesi ve olaya ait görüntülerin sosyal medya üzerinden paylaşılması üzerine polis harekete geçti.

Videonun incelenmesi ve yapılan araştırmalar sonucu görüntülerde yer alan şüphelinin 18 yaşından küçük M.K. isimli kişi olduğu tespit edildi. Aynı gün 23.50 sıralarında M.K. ikametinde yakalandı. M.K.'nın görüntüde kullandığı tabancayı 18 yaşından küçük B.C.B. isimli kişiden temin ettiği belirlendi. B.C.B. de suç unsuru kurusıkı tabanca ve 2 adet fişek ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

"Halkı Kanunlara Uymamaya Alenen Tahrik Etme" ve "Meskun Mahalde Ateş Etmek" suçlarından dün adliyeye sevk edilen M.K. ile B.C.B. hakkında adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • gral 2 yıl önce Şikayet Et
    neden serbest inanılır gibi değil
    Cevapla
  • ReisEmir 2 yıl önce Şikayet Et
    Yılanın başını küçükken ezeceksin, bu ülkenin bir an önce şu 18 yaş saçmalığından kurtulması lazım, bir çocuk 14-15 yaşına girdi mi yaptıklarından sorumlu olmalı.
    Cevapla
  • Muşlu 2 yıl önce Şikayet Et
    18 yasinda çocuk olmaz 15 yasindan sonra çocuk olma işi bitiyor. insan artik genç oluyor. sorumsuz ve işlediği suçun cezasını görmeyen genç daha azgınlasıyor 30 yaşına kadar. sonra zaten artik düzeltilecek bir insan kalmiyor ortada.
    Cevapla
  • Brhm 2 yıl önce Şikayet Et
    18 yaşından küçük olması saçmalığı kaldırılmalı. Bu yaş sınırı 15'e çekilmeli ve çocukların işledikleri suçlardan aileleri sorumlu tutulmalıdır.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    sen bunu serbest bırak bu yarın bürgün senin tepene binecek hakim bey?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR