CHP'li Bolu Belediyesi, ayı heykeli yerine geyik heykeli yaptı

Bolu'da, boz ayı heykeli yapımı, halkın tepkisi üzerine iptal edilirken, kızıl geyik heykelleri Demokrasi Meydanı'na yerleştirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.04.2021 15:25 GÜNCELLEME 28.04.2021 15:28 GÜNCEL
CHP'li Bolu Belediyesi, ayı heykeli yerine geyik heykeli yaptı
CHP'li Bolu Belediyesi, ayı heykeli yerine geyik heykeli yaptı

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, şubat ayında kente 10 metre boyunda boz ayı heykeli yapacaklarını söyledi.

Ayının Bolu'nun simgesi olduğunu söyleyen Başkan Özcan'ın ayı heykeli fikri, kentte yaşayanların bazılarından tepki gördü. Ayı heykelinin kendilerine hakaret olduğunu söyleyenler Başkan Özcan'a tepki gösterdi.

Kamuoyu tepkisinin ardından Başkan Özcan, ayı heykelinden vazgeçerek kızıl geyik heykeli yapılmasına karar verdi. Kentin en işlek meydanı olan Demokrasi Meydanı'na kızıl geyik heykelleri yerleştirildi.

Halk, kızıl geyikleri beğendiklerini ifade etti. Demokrasi Meydanı'nda oturarak gününü geçirenlerden bazıları ayı yerine geyik heykeli yapılmasını olumlu karşılarken, bazıları da ayı heykelinin de yapılmasında herhangi bir sakınca olmadığını söyledi. 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 77 TÜMÜ
  • Rasim 2 yıl önce Şikayet Et
    Halkın temel ihtiyacı olan heykeller CHP belediyesi tarafından şehrin dört bir yanına yerleştirildi.Ne kadar güzel çalışıyorlar,çok duygulandım. Halktan topladığı vergileri yine heykel olarak halka geri döndüren, halkın can damarı olan heykelleri her daim tedarik eden CHP belediyesine şükranlarımızı sunuyoruz.
    Cevapla
  • İsmail Berber 2 yıl önce Şikayet Et
    Dostlar bolu belefiyesini tebrik edin, zira ayı heykelinin bir üst aşaması olan geyik heykeline kavuşmuş Bolu halkı.Hizmette devrim niteliğine kavuşturan belediye başkanını kalkın hep beraber ayakta alkışlayın ki, diğer hizmetlere(HEYKELLERE) kavuştursun.
    Cevapla
  • ziyacan 2 yıl önce Şikayet Et
    chpnin ayı ve geyik muhabbeti....
    Cevapla
  • Cerrah 2 yıl önce Şikayet Et
    yine heykel yine chpkk
    Cevapla
  • almuslu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne heykel aşkı imiş arkadaş...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR