Biden'ın skandal kararıyla ilgili Erdoğan'dan kritik toplantıda net talimat!

ABD Başkanı Biden’ın ‘soykırım’ iftirası AK Parti MKYK’da etraflıca değerlendirildi. Başkan Erdoğan toplantıda konuyla ilgili net talimatta bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 29.04.2021 06:22 GÜNCELLEME 29.04.2021 08:57 GÜNCEL
Biden'ın skandal kararıyla ilgili Erdoğan'dan kritik toplantıda net talimat!
Biden'ın skandal kararıyla ilgili Erdoğan'dan kritik toplantıda net talimat!

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı, önceki gün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında yapıldı. AK Parti Genel Merkezi’ndeki toplantıya ayrıca Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu, Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu üyeleri de katıldı.

Rus ve İtalyan tarihçiler Biden'ı yalanladı!

TÜRKİYE'NİN ÜZERİNE GELMEK İSTEYENLERE NE ŞEKİLDE CEVAP VERİLECEK

7. Olağan Büyük Kongre’nin ardından yeniden belirlenen kurul üyelerinin kendilerini tanıttığı kaydedilen toplantıda, ABD Başkanı Joe Biden’ın, 1915 olaylarını “soykırım” olarak nitelemesi de gündeme geldi. Erdoğan’ın, konuyla ilgili, “Bunlara her alanda net cevap vereceğiz. Soykırım konusunda Türkiye’nin üzerine gelmek isteyenlere her türlü cevabı net bir şekilde vereceğiz” dediği öğrenildi.

'Biden o kelimeyi kullanacağını nasıl söyledi?'

2023'E KADAR SAHADAYIZ

2023 hedeflerine de vurgu yapan Erdoğan’ın, “2023’e kadar tüm değerlerimizle çalışacağız ve sahada olacağız” dediği belirtildi. Ayrıca tam kapanma sürecine de işaret eden Erdoğan’ın, tedbirlere uyulması noktasında dikkatli olunarak, sürecin 17 Mayıs’a kadar sağlıklı bir şekilde atlatılması gerektiğine dikkat çektiği kaydedildi.

Biden'ın 'soykırım' iftirasına Türkiye'nin verebileceği..

MUHTIRAYI DUYAR DUYMAZ AÇIKLAMA YAPMAK İSTEDİ

Öte yandan, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in, toplantıda, 14 yıl önce Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinden yayınlanan e-muhtırayla ilgili bir sunum yaptığı ve 27 Nisan gecesi ve sonrasında yaşananları anlattığı öğrenildi. Çelik, o dönem Başbakan olan Erdoğan’ın nasıl kararlı ve dik durduğunu, güçlü bir irade ortaya koyduğunu anlattı.

Yine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yapılan operasyonlara ilişkin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala’nın da Avrupa’daki Türk nüfusuna ilişkin birer sunum yaptığı öğrenildi.

Pentagon'dan dikkat çeken Türkiye açıklaması!

TAZİYE TELEFONU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı Kurbankulu Berdimuhammedov ile telefonla görüştü. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, görüşmede, Berdimuhammedov’a babası Melikgulu Berdimuhammedov’un vefatı nedeniyle taziyelerini iletti.

KAYNAK : Yeni Şafak
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Yusuf.ir 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkmenistan kardeş ülke neden bidene bir uyarıda bulunmadırlar.
    Cevapla
  • Kürşad Tigin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bidena biz Libya doğu Akdeniz'de karabagda suryiye irakda s400 konusunda zaten bı tokat vurduk sadece biden değil Fransa yunan ve diğerlerinde özellikle Eermenistana karabagda tokat çok sert vuruldu onun açısı ABD mecliisnden soykirimla yanıt verdiler aslında ABD nin elinden başka bişey gelmedi biz Ermenilerin kolunu kestik Karabağ'ı alarak onlar biizm sakalimizdan bı tel aldı soykırımı tanıyarak Cumhurbaşkanı en güzel lafı etmiştir sahada zaten devam ediyoruz s400 ABD için tehdittir diyolar inşallah 1 yada 2 tane daha alcaz catlayacaklar laf böyle söylenir sözle değil sahada cephede! Sözü muhalefet söylesin ama nerde! İcraatı zaten hükümet yapıyor çok şükür!
    Cevapla
  • Salih 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis cıkıp bir eyyy biden de kimden dans ettiğini bilsin. Sesis kalma
    Cevapla
  • İsoBaba 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis, sessiz kalan biri olsaydı şu an bu yaşananların hiç biri olmazdı. Amerikaya uşaklık yapmaya devam ediyor olurduk ve onlar da başımızı sıvazlamaya devam ederdi. Bu yazdığının iyi niyetli değil, art niyetli olduğu da buradan anlaşılıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR