Bakan Soylu: PKK’lı Birgün Gazetesi, hem yalan söylüyorsun, hem iftira atıyorsun

BirGün Gazetesi'nin eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan hakkındaki haberine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan sert tepki geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2021 00:25 GÜNCELLEME 01.05.2021 00:26 GÜNCEL
Bakan Soylu: PKK’lı Birgün Gazetesi, hem yalan söylüyorsun, hem iftira atıyorsun
Bakan Soylu: PKK’lı Birgün Gazetesi, hem yalan söylüyorsun, hem iftira atıyorsun

HDP ve CHP yandaşı yayınlarıyla bilinen BirGün Gazetesi Eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan üzerinden yalan bir habere imza attı.

BirGün Eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ı hedef aldığı haberini "Ruhsar Pekcan, kiraladığı evin 380 bin liralık tadilatını da bakanlığa yıkmış" başlığıyla okuyucusuna servis etti.

SOYLU'DAN TEPKİ

Yalan habere tepki gösteren Soylu şu ifadeleri kullandı;

PKK’lı Birgün Gazetesi, Hem yalan söylüyorsun, hem iftira atıyorsun...  Bakanlığın tahsis ettiği konutun, sanki Sn. Ruhsar Pekcan’ın konutu gibi yansıtılması, "Linç kampanyasında ben de olayım." perişanlığıdır!

BirGün gazetesinden bir yalan haber daha... Gerçek kısa sürede ortaya çıktı!

Birgün ve Cumhuriyet kurban kesiminden rahatsız oldu

YORUMLAR 31 TÜMÜ
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    asgari ücretli adam kirada oturur devletin bakanı devletin verdiği evde helal size
    Cevapla
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir gün gazetesi meşrebi belli kesimin ,Sünnilere saldırı aracıdır. Bizce muteber değildir. Tabii ki kendini Müslüman hissedenler için. İmansıza bir şey diyeceğimiz yok.
    Cevapla
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    380 bin tl lik tadilatta şu dönemde can sıkıcı
    Cevapla
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu Devletin konutu,kendi malı değil. Bakmasın da devlet, yıkılsın mı. O konutlar eskiden beri vardı şimdi oluşmadı. Bir zamanlar Türkiyeninen küçük vilayetinde görev yapıyordum. Vali konutuna tadilata gittim ,odalarını ve lüks ve ihişamı unutamam. Üstelik o konutlara valiler bir tek valizle geliyordu . Yalnız o valinin 7 tane makam aracı vardı. Bu da en küçük vilayetin valisi. Devlette genel olarak israf olduğu doğrudur . Ancak bunu da yapmazsanız o makamlara insan bulamazsınız . Senden benden bakan olmaz. Ruhsar hanımın nerden geldiğini bilseniz böyle konuşmazsınız. Bazı görevlerde insan için "temininnde güçlük" vardır. Başka türlü kaliteli insan bulamazsınız.
    Cevapla
  • Türkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    Bakan berat albayarağı nasıl yedilirse bu kadınıda aynı şekilde tefe koydular.Ben diyorum bu ülkenin hainleri hangi bakana çok saldırıyorsa o bakan bunların kovanına çomak sokmuştur ve bu ülke için iyi şeyler yapmıştır.Hani sizin istemediğin bakan berat albayrak 3 tane sismik araştırma gemisi üretmiş 2 sene önce ingiliz manşetlerinde gönderilmesi gerekir diye ultimatom vermişti.Düşmanın ipiyle kuyuya inmeye devam edin
    Cevapla
  • Kalkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaş yalanhaber dolandiriciliğa girmiyormu bunlara iyibir paracezasi kesilemiyormu devlet bu yalan haberyapan gazete televizyona okkali bir ceza kesemiyormu bu kadar düştükmü allah allah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR