Türkiye'den Libya'ya üst düzey çıkarma

Türkiye, kalabalık bir heyet ile Libya'ya adeta çıkarma gerçekleştiriyor. İçerisinde Bakanlar ve askeri erkânın da bulunduğu heyet Trablus'a gitti.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2021 15:20 GÜNCELLEME 03.05.2021 17:45 GÜNCEL
Türkiye'den Libya'ya üst düzey çıkarma
Türkiye'den Libya'ya üst düzey çıkarma

Bakan Akar, Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarının hava harekatlarının yönetildiği Eskişehir'deki Muharip Hava Kuvveti Komutanlığı'ndaki inceleme ve denetlemelerini tamamladı. Akar, buradaki ziyaretin ardından, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile Libya’nın başkenti Trablus'a gitti.

LİBYA'YA TÜRK ÇIKARMASI

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan ve beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in bulunduğu uçak, Trablus'taki Mitiga Havalimanı'na indi.

Libyalı yetkililerin yanı sıra Türkiye'nin Trablus Büyükelçisi Kenan Yılmaz tarafından karşılanan Akar, Libyalı yetkililerle görüşecek ve eğitim, yardım, danışmanlık unsurunu ziyaret ederek Mehmetçik ile bir araya gelecek. 

YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • Unut ma 2 yıl önce Şikayet Et
    İşleyen demir pas tutmaz. Müslüman, Allah'a güven, çalış, sonuç her zaman hayırlıdır. Övünmeyi bırak başkaları yapsın, zaten senin başarını düşmanın bile ÖVER. Savunma sanayideki başarılara bak, düşmanların hepsi de parmak ısırıyo. OTURARAK BİR YERE VARILSAYDI 80 YILDA BİZ MARSA GİTMİŞTİK. '' Feiza ferağte fensab Ve ila rabbike ferğab'' sen nasıl gitmemeli, yapmamalı diye yorum yaparsın MÜSLÜMAN.
    Cevapla
  • VATANSEVER 2 yıl önce Şikayet Et
    SİZİN O ALLAHINIZA KURBAN OLAYIM ALLAH CC SİZİ KORUSUN AYAĞINIZ TAŞA DEĞMESİN SIRTINI YERE GELMESİN Sizin o Allahınıza kurban olayım Allah CC sizi korusun ayağınız taşa değmesin sırtınız yere gelmesin AMİN İnşaallah
    Cevapla
  • Allah korusun 2 yıl önce Şikayet Et
    Ayağınıza taş değmesin .Rabbim korusun kollasın.
    Cevapla
  • nimet 2 yıl önce Şikayet Et
    Libyalı kardeşlerimiz inşallah BİZE YANLIŞ YAPMAZ. BÖYLELERİNİ de BAŞINA GEÇİRMEZ..
    Cevapla
  • Hamdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Libya Türkiye sayesinde ayakta duruyor Kardeşim, nasıl bize yanlış yapsınlar.
    Cevapla
  • ERTUĞRUL 2 yıl önce Şikayet Et
    ABD ve AB ye verilen en güzel cevap...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR