MSB böyle duyurdu: Terörü kaynağında kurutmaya kararlıyız!

TSK tarafından Irak'ın kuzeyinde başlatılan Pençe Şimşek- Pençe Yıldırım operasyonunda teröristlere ait sığınak ve mağaralar kullanılmaz hale getirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.05.2021 17:36 GÜNCELLEME 04.05.2021 17:37 GÜNCEL
MSB böyle duyurdu: Terörü kaynağında kurutmaya kararlıyız!
MSB böyle duyurdu: Terörü kaynağında kurutmaya kararlıyız!

Milli Savunma Bakanlığı'nca, Pençe Şimşek-Pençe Yıldırım operasyonunda tespit edilen mağaraya Mehmetçik girerken çekilen video, "'Girilemez' denilen inlere girmeye, terörü kaynağında kurutmaya kararlıyız" notu ile paylaşıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak'ın kuzeyinde başlatılan Pençe Şimşek- Pençe Yıldırım operasyonu sürüyor. Operasyon kapsamında belirlenen hedefler tek tek vurularak, imha edilirken, tespit edilen teröristlere ait sığınak ile mağaralar da kullanılmaz hale getiriliyor.

Şu ana kadar 54 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda, teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi. Devam eden operasyon kapsamında, teröristlere ait yeni bir mağara tespit edildi. Bakanlık, Mehmetçik mağaraya girerken çekilen videoyu, Twitter hesabından, "Girilemez' denilen inlere girmeye, terörü kaynağında kurutmaya kararlıyız" mesajı ile paylaştı.

YORUMLAR 2
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Meclisteki teröristler de etkisiz hale getirilsin...
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    soysuzları ABD itlrerini inlerinde ezecegiz inşaAllah.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR