Zeytinburnu'nda bina çöktü!

Zeytinburnu'nda daha önce boşaltılan bir bina çöktü. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edilirken can kaybı ya da yaralı olmadığı belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2021 10:47 GÜNCELLEME 06.05.2021 11:33 GÜNCEL
Zeytinburnu'nda bina çöktü!
Zeytinburnu'nda bina çöktü!

İstanbul Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nden daha önce camları patladığı için boşaltıldığı öğrenilen 5 katlı bina çöktü. Çöken binanın altında çok sayıda araç kaldı. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışması sürüyor.

Binanın kentsel dönüşümle yıkılması planlanan binalardan olduğu öğrenildi.


DAHA ÖNCEDEN BOŞALTILMIŞTI

Dün akşam gelen sesler üzerine boşaltıldığı öğrenilen bina, sabah saatlerinde büyük bir gürültüyle çöktü. Çökmenin ardından ortalığı toz bulutu kapladı. Binanın yıkılmasından kısa sürece binaya giren bir kişi, içeride bulunan eşyalarını aldıktan sonra dışarı çıktı. Şahsın dışarı çıkmasının ardından bina da yıkıldı.

"SESİ DUYUNCA KAÇALIM DEDİM, O ANDA BİNA YIKILDI"

Mahalle sakinlerinden Kadir Yılmaz, "Sesi duyunca kaçalım dedim, o anda bina yıkıldı. Tamamen boştu, yaralanan olmadı" dedi.
 



"FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ"

Bina tahliye edildikten 8-10 saat sonra çöküyor. İşlek bir cadde. Çevrede çok sayıda iş yeri ve bina var. hemen aşağıda araçların bir kısmının da enkaz altında olduğunu görüyoruz. Facianın eşiğinden dönüldü. İşlemler titizlikle sürdürülüyor.

İstanbul Valiliği'nden Zeytinburnu'nda çöken bina ile ilgili açıklama

İstanbul Valiliği'nden Zeytinburnu'nda yıkılan 5 katlı binan ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, saat 10.30'da Zeytinburnu'nda Sümer Mahallesi'nde bulunan 27/3 numaralı sokaktaki 5 katlı bir binada çökme meydana geldiği ifade edilerek, "Olay yerine AFAD, itfaiye, güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edilmiş olup, çevrede gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır. Alınan ilk bilgilere göre, binanın yıkılma riski nedeniyle daha önceden boşaltıldığı anlaşılmıştır" denildi.

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Acil 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatihte 6-7 kat izni verin yapıların yenilenmesini kolaylaştırın çok eski binalar var!
    Cevapla
  • Dede 2 yıl önce Şikayet Et
    1 kat af gelmeli donuşume hızlanır
    Cevapla
  • Bilal bey 2 yıl önce Şikayet Et
    kadir abime geçmiş olsun oturduğu binaydı devletimiz yardımcı olur inşallah.
    Cevapla
  • Trakyali amica 2 yıl önce Şikayet Et
    Iyıkı demir koymamıs yapan mutahıt şimdi ziyan olacaktı bırde kumun ıcıne çimonto koysaydın o mütahit iflas ederdi ama anlaşılan allahtan can kaybı yok
    Cevapla
  • yorum 2 yıl önce Şikayet Et
    verilen oy oranına bakın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR