Yine Sözcü yine yalan haber! Tek belge açıklamadılar, Diyanet'ten yalanlama geldi

Sözcü Gazetesi'nin Diyanet TV'nin iftar programı üzerinden yapmaya çalıştığı algı çöktü. Çekim yapılan mekana para verilmediği açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2021 16:28 GÜNCELLEME 07.05.2021 16:29 GÜNCEL
Yine Sözcü yine yalan haber! Tek belge açıklamadılar, Diyanet'ten yalanlama geldi
Yine Sözcü yine yalan haber! Tek belge açıklamadılar, Diyanet'ten yalanlama geldi

Diyanet İşleri Başkanlığınca, Diyanet TV'de yayımlanan iftar programına ilişkin basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Söz konusu haberlerin kamuoyunu yanlış yönlendirdiği belirtilen açıklamada, "İftarı Beklerken adlı programımızın yayınlandığı mekan, hayırsever bir vatandaşımızın sağladığı imkanla hazırlanmış olup Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıf Medya AŞ tarafından söz konusu yere herhangi bir ödeme de yapılmamıştır." denildi.

SÖZCÜ GAZETESİ TEK BELGE AÇIKLAYAMADI, SADECE ÇAMUR ATMAYA ÇALIŞTI

İftira haberin kaynağı Sözcü Gazetesi. Diyanet TV'nin iftar yayınını manşetine taşıyan gazete haberi, "İsraf günah değil mi?" başlığıyla verdi. Haberde, "Pandemide vatandaş zor günler geçirirken 13 milyar lira bütçeli Diyanet, günlüğü 35 bin lira olan tekneyle, Boğaz'dan iftar yayını yapıyor. 30 günlük yayın maliyetinin 1 milyonu aşacağı belirtiliyor" ifadeleri yer aldı. Ancak haberde hiçbir bilginin yer almaması dikkat çekti. Sadece iddia üzerine kurulan haberde, "teknenin kaç liraya kiralandığının bilinmediği, ticari sır gerekçesiyle açıklanmadığı" yazıldı. 

KAYNAK : AA, Haber7
YORUMLAR 142 TÜMÜ
  • Baybars 2 yıl önce Şikayet Et
    Sözcü iftira atma yorum yapma ikonunu akfit et bakalım ne olucak iftiralarına oradanda cevap vereceğiz atlar ne oldu onları sorma tecavüze uğrayan kızı yazma Sözcü ancak yalan ve iftira yaz
    Cevapla
  • Haktan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalancı sözcü gazete paçavrası ve utanmaz yazarları hepiniz yalancı ve satılmıs uşaklarsınız.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yalanın ortaya çıkmasını Sözcü umursuyor mu? Hayır. Önemli olan çamur atmak. Bizim verdiğimiz tepkileri takıyor mu? Hayır. Peki biz neden her adım attığımızda acaba bu gavur sözcüleri ne tepki verecek diye onları insan yerine koyuyoruz? Tepki verdiklerinde onları memnun etmek için kırk takla atıyoruz?
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    1 milyon tl lik tazminat açın. kendisi belgeyle uğraşsın. batırın bu amerikan gazetesini.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    rtük müsün nesin adamlar bile bile yalan haber yapıyor ceza versene hiçmi saygınız yok insanlara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR