Son dakika: MİT eylem hazırlığındaki 2 teröristi etkisiz hale getirdi

MİT'in Irak’ın kuzeyindeki Gara'da gerçekleştirdiği operasyonla eylem hazırlığındaki PKK/KCK mensubu 2 terörist etkisiz hale getirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.05.2021 15:50 GÜNCELLEME 12.05.2021 16:21 GÜNCEL
Son dakika: MİT eylem hazırlığındaki 2 teröristi etkisiz hale getirdi
Son dakika: MİT eylem hazırlığındaki 2 teröristi etkisiz hale getirdi

Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği operasyonla eylem hazırlığındaki PKK/KCK mensubu 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, MİT, örgütün, Pençe-Şimşek operasyonuna katılan güvenlik güçlerine yönelik eylem hazırlığında olduğu istihbaratını aldı.

Sahadaki ajanlardan Metina'ya geçmek için plan yapan 2 teröristin yerini öğrenen MİT, gerçekleştirdiği harekatla teröristleri etkisiz hale getirdi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • E. T 2 yıl önce Şikayet Et
    Mit in en büyük işlerinden biriside doğu bölgelerimizde, iran da ırakta, suriyede asimile olan olmıyan 75 milyon Türkmen yani Türk soydaşlarımızı ortaya çıkarması ve bunları Türkiyede ve dünyada ki gafillerin gözüne sokmasıdır.
    Cevapla
  • DİYAR-I BEKİR 2 yıl önce Şikayet Et
    olmuyor OLMUYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR. chp,hdp,ip,sp den herğün oylar ğidiyor. MADEMKİ: İDAM ĞELMİYECEK İSE, VUR MEHMEDİM VUR. SAĞ BIRAKMA .acırsanız ACINACAK HALE DÜŞERİZ. chp,hdp,ip,fetö lilerden ALIŞVERİŞ ETMİYORUM. VU MEHMEDİM VUR. KAFİRLERİN parçaları taaaaaaaaaaaaa AMERİKAYA DÜŞSÜN.
    Cevapla
  • deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    devam devam
    Cevapla
  • Anti komünist 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek gündem terör dir. Daha fazla operasyon yapılmalı. Tek pkk li kalmayana kadar.
    Cevapla
  • okan 2 yıl önce Şikayet Et
    insallah bu kazanclar sona ermez. yurtta sulh dünyada sulh diyip geri cekilmez ileride gelecek olanlar. o kafa bırakın dünyada sulhu, yurtta sulhu de sağlayamıyordu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR