Cumhurbaşkanı Erdoğan, Düztepe Üs Bölgesi'ndeki askerlerin bayramını kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Düztepe Üs Bölgesi'nde görev yapan askerlere telefonla hitap ederek bayramlarını kutladı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2021 01:09 GÜNCELLEME 13.05.2021 02:11 GÜNCEL
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Düztepe Üs Bölgesi'ndeki askerlerin bayramını kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Düztepe Üs Bölgesi'ndeki askerlerin bayramını kutladı

İncelemelerde bulunmak üzere Hakkari'ye giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 3 bin 480 metre rakımda, Türkiye'nin en yüksek sınır üs bölgesi olan, Düztepe Üs Bölgesi'nde görev yapan askerler iftar yaptı.

İftarın ardından Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonla görüştü.

Bakan Soylu'nun telefonundan askerlere hitap eden Erdoğan, Mehmetçiğin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

"Bulunduğunuz yerlerin ne kadar önemli olduğunu biliyorum ve orada verdiğiniz bu mücadele sebebiyle de sizleri tebrik ediyorum. Birçok şehitlerimiz oldu, mekanları cennet olsun inşallah. Yaralılarımız oldu Rab'bim şifalar versin ama sürdürdüğünüz bu mücadele sebebiyle şahsım, milletim adına sizleri tebrik ediyorum, kutluyorum.

Zafere artık bir an, bir nebze kaldı ve bu zaferi inşallah beraberce inanıyorum ki şu anda kabirlerinde uyuyan şehitlerimizin rahat uyuması için gerçekleştirmiş bulunuyorsunuz. Çünkü onların ardından verdiğiniz bu mücadele, özellikle şehitlerimizi rahat kılmıştır. Ramazan Bayramı'nızı tebrik ediyorum, ailelerinizle birlikte sizlere mutluluklar diliyorum, yaralılarımıza da şifalar temenni ediyorum. Kalın sağlıcakla."

Bakan Soylu'ya ziyareti sırasında Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin de eşlik etti.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 3
  • Hakan Çakır 2 yıl önce Şikayet Et
    İşte Milletin adamları,Milletiyle askeriyle iç içe,böyle bir Cumhur Başkanına ve çalışma arkadaşlarına sahip olduğum için,çok gururluyum çok mutluyum Rabbim Ülkemizi ve sizleri her türlü kötülükten korusun inşaallah.
    Cevapla
  • hikmet 2 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanın ve tüm mesai arkadaşlarının bayramnı tebrik ederiz.
    Cevapla
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Süleyman soylu bir bayram daha yine daglardasin. Ne zaman ailenle bir bayram kutlayacaksin. Allah hizmetlerini kabul etsin inşallah. Vatan sana minnettar.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR