Bakan Koca'dan normalleşme açıklaması! Kısıtlamalar nasıl kalkacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, normalleşmeye günler kala kısıtlamalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2021 16:30 GÜNCELLEME 13.05.2021 16:45 GÜNCEL
Bakan Koca'dan normalleşme açıklaması! Kısıtlamalar nasıl kalkacak?
Bakan Koca'dan normalleşme açıklaması! Kısıtlamalar nasıl kalkacak?

Türkiye'de vaka sayıları her geçen gün düşerken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, normalleşmeyle ilgili merak edilen soruya yanıt verdi.



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Ramazan Bayramı dolayısıyla bir videolu mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajda kısıtlamaların kademeli olarak kaldırılacağını belirten Koca, şu ifadeleri kaydetti:

'KISITLAMALAR KADEMELİ OLARAK KALKACAK'

Bakan Koca, ''Aziz vatandaşlarımız, manevi atmosferi ile bizi saran Ramazan ayının sonuna geldik. Büyük bölümünü evlerimizde geçirdiğimiz bir ayın sonunda kısıtlamaların kademeli olarak kalkacağı günlere ulaşıyoruz. Bayram geldi. Bayram, hesapsız ve tertemiz bir beklentinin vuslat anındaki huzurlu makamıdır. Bayramı bayram yapan kardeşlik hukukunun, birlik ve beraberliğin en yüksek seviyede yaşanmasıdır. Bunun için bekleriz bayramları. Salgın hastalık gölgesindeki üçüncü bayramımızı yapacağız. Sevdiklerimizle daha candan ama mesafeli, el öpmeden idrak edeceğimiz üçüncü bayram. İnsana kalbiyle bakabilmeyi bilen sağlık çalışanlarımız, hep görev başındaydı. Bayramda da nöbette olan sağlık çalışanlarımız, güvenlik görevlilerimiz olacak. Ailelerinden ayrı kalacaklar yine. Öncelikle onların bayramlarını tebrik etmek istiyorum. Doyasıya kucaklaşacağımız bayramların hasretiyle hepinizin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum..'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 59 TÜMÜ
  • salih 2 yıl önce Şikayet Et
    Tüm pandemi yasakları kalksın millet işine gücüne baksın burası DSÖ uygulama laboratuvarı değil...
    Cevapla
  • Bucan 2 yıl önce Şikayet Et
    Pandemi sürecinde devlet halkın tüm ihtiyaçlarını karşılasın kimse dışarıya çıkmasın dışarıya çıkmayana 5000 tl maaş bağlasın gereksiz yere çıkanada 5000 tl ceza kessin
    Cevapla
  • demirel.mdr,51 2 yıl önce Şikayet Et
    Corona yüzyılın aldatmacasıdır uyanın artık ya.!!
    Cevapla
  • HACI 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen bayağı uyanmışsın bize gerek varmı.
    Cevapla
  • TONTON 12 2 yıl önce Şikayet Et
    Ölüm neden oluyor da git yoğun bakıma izle o vakit
    Cevapla
  • TONTON 12 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kendi polisi olmalı yoksa ceza yazmak en kolayı ha bizim polisimiz de çok çok iyi niyetli ancak iyi niyetli olmak polis olmak için gerekli değil DİR Bura dikkat kanun koyucu kendi koyduğu kanunu uygulama ise vatandaş hiç uymaz yani bugün örnek Mezarlık önlerinde 3 polis memuru var idi ne ceza yazma ne Bi şey o zaman polis niye var ben çözemedim
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 2 yıl önce Şikayet Et
    Cezayı uygulamamak Polisin inisiyatifinde değildir. Polis kuralı uygular, görmezden gelme, inisiyatif kullanma hakkı verilmemiştir. Aksine davranan görevini ihmal etmektedir, bu iyilik yapmak değildir.
    Cevapla
  • Adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz bundan kaybediyoruz zaten dostum,merhameti yapıyoruz ama mağdur varmı onu düşünmüyoruz.
    Cevapla
  • Adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğitim öğretimden önce çocukların insanların can sıkıntısı var, dönemin sonuna geldik zaten uzaktan eğitime devam edilmeli insanlara yaz gelmişken bir nefes aldırmak lazım,kurallara uyanlar liyakatsızlar yüzünden mağdur oluyor,bu uymayanlarada para cazası artı 15 gün bir yere kapatmak lazım daha caydırıcı olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR