Testi pozitif olan genç kız ormanda kaybolunca kendini ihbar etti!

Bolu’da, bir çiftlik evinde gece arkadaşlarıyla alkol aldıktan sonra yürüyüşe çıktığı kaybolan Ece E. (22) yaklaşık 6 saat sonra bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 14.05.2021 12:50 GÜNCELLEME 14.05.2021 12:53 GÜNCEL
Testi pozitif olan genç kız ormanda kaybolunca kendini ihbar etti!
Testi pozitif olan genç kız ormanda kaybolunca kendini ihbar etti!

Koronavirüs testinin pozitif olması nedeniyle karantinada olması gereken E., hastanedeki tedavisinin ardından ceza uygulanıp KYK yurduna götürülecek.

Kent merkezinde yaşayan Ece E., dün gece saatlerinde 5 arkadaşıyla birlikte Çakmaklar köyünde, çiftlik evinde alkol aldı. Ece E., ardından çiftlik evinden çıkıp, ormanda yürüyüşe çıktı. Ormanda karşılaştığı bir hayvandan korkan genç kız, koşmaya başlayınca kayboldu. Ece E., cep telefonuyla jandarmayı arayıp, haber verdi. Bunu üzerine bölgeye sevk edilen jandarma, AFAD ve polis ekipleri arama çalışması başlattı. E., saat 10.30 sıralarında, yayladaki evine giden bir vatandaş tarafından bulundu. Vatandaş, durumu genç kızı bulduğu bölgeye 200 metre uzaklıkta arama yapan AFAD ekiplerine bildirdi. Ekipler, ulaştıkları Ece E.’e su verdi.

Yaklaşık 6 saat ormanda kalan ve ayak bileğini incittiği belirlenen Ece E., ambulansla tedbir amaçlı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı.

KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİFMİŞ

Bu arada Ece E.'in sorgulamasını yapan sağlık ekibi, koronavirüs testinin pozitif olduğunu ve karantina altında bulunması gerektiğini tespit etti. Ece E.'e hastanedeki tedavisinin ardından karantina kurallarına uymadığı gerekçesiyle para cezası uygulanacağı ve KYK yurduna götürüleceği bildirildi.

Ece E.'in birlikte alkol aldığını iddia ettiği arkadaşlarının herhangi bir kayıp başvurusu yapmadığı da ortaya çıktı. Genç kızın temaslı arkadaşlarının bulunması için çalışma başlatıldı.

YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • Cafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Ortada milletin değerlerine ters bir gençlik yetişti,şu mübarek bayram günü oruç namaz olmadığı gibi birde bir arıya gelip kafayı çek ormanda kayıp olunca bedava afat jandarma arama kurtarma ekibini ben sorhoşum ormanda yolumu kaybettim beni kurtarın. Bunlardan ülkeye hayır gelmez.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Eski siyah beyaz türk filmlerindeki gibi.Avrupai yaşam için ahlaki erozyona uğramak üzere bir kızımız . Orada istemediği ,kabullenemediği bir durum varki sabah erken saatlerde ormana ferahlamaya çıkmış veya kaçmış.Hayvandan korkması bahane bence.
    Cevapla
  • alara 2 yıl önce Şikayet Et
    anne- babalar evlatlarınıza sahip çıkın. çağdaşlık modernlik vb. saçmalıklarla evlatlarımız elden gitti. yazık evlatlarımıza. kanmayın bu şeytanlara
    Cevapla
  • Kaşif 2 yıl önce Şikayet Et
    Valla neresinden tutsanız elinizde kalacak içler acısı bir haber. Yazık.
    Cevapla
  • Serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    rezil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR