Son dakika: Diyarbakır'da askeri tesise saldırı girişimi

Son dakika: Diyarbakır 8. Ana Jet Üs Komutanlığı'na saldırı girişiminde bulunuldu. Maket uçaklarla gerçekleştirilmek istenen saldırı engellendi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.05.2021 02:35 GÜNCELLEME 19.05.2021 03:29 GÜNCEL
Son dakika: Diyarbakır'da askeri tesise saldırı girişimi
Son dakika: Diyarbakır'da askeri tesise saldırı girişimi

Son dakika: Diyarbakır 8. Ana Jet Üs Komutanlığı'na saldırı girişiminde bulunuldu. Maket uçaklarla gerçekleştirilmek istenen saldırı engellenirken, komutanlıkta herhangi bir zayiatın olmadığı bildirildi.

BAKAN SOYLU'DAN İLK AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da bir askeri tesise 2 maket uçakla saldırı teşebbüsünde bulunulduğunu ve maket uçakların etkisiz hale getirildiğini belirtti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamasında, "Diyarbakır’da bir askeri tesise 2 maket uçakla saldırı teşebbüsünde bulunulmuş, maket uçaklar etkisiz hale getirilmiştir. Herhangi bir zayiat yoktur." ifadelerinde bulundu.

MSB'DAN AÇIKLAMA: HERHANGİ BİR ZAYİAT YOKTUR

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Diyarbakır'daki üs komutanlığına yönelik saldırı girişiminde, personelin dikkati ve alınan tedbirler sayesinde herhangi bir hasar ve zayiatın meydana gelmediğini, Üs Komutanlığındaki tedbirlerin artırıldığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Diyarbakır’daki 8’inci Ana Jet Üs Komutanlığı'na saat 00.30 civarında iki maket uçakla saldırı girişiminde bulunulduğu belirtildi. Açıklamada, "Birlik personelimizin dikkati ve alınan tedbirler sayesinde herhangi bir hasar ve zayiat meydana gelmemiştir. Üssümüzde tedbirler artırılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Diyarbakır Valiliğinden, maket uçaklarla saldırı girişiminde bulunulan 8. Ana Jet Üs Komutanlığında herhangi bir zayiatın olmadığı bildirildi. Valilikten yapılan açıklamada, saat 00.30 sularında Diyarbakır 8. Ana Jet Üs Komutanlığına maket uçaklarla saldırı girişiminde bulunulduğu belirtildi. Açıklamada, "Söz konusu saldırı maketi düşürülmüş olup, Diyarbakır 8. Ana Jet Üs Komutanlığımızda herhangi bir zayiat mevcut değildir." ifadesine yer verildi.

YORUMLAR 31 TÜMÜ
  • adem38 2 yıl önce Şikayet Et
    bu olayın faili chpkk, ip ve saadet partisidir. bunlardan cesaret almadan terör piyonları adım dahi atamazlar. son zamanlardaki pkk leşlerinin çoğalması ve siyasi uzantıları destek kaybettiği için hem hükümete, hem Süleyman soyluya ayar çekmeye çalışıyorlar. siyasi uzantılarını yok etmeden terör bitmez. ip nin meralı çıksın da bu olayı kınadığına dair açıklama yapsın. ama yapamaz! nedeni de, onu meclise sokan hdpkk dır. onların oyları ile meclise girdi. onda kınayacak yürekte yok, ....... anlayan anladı.
    Cevapla
  • Antepli.v. 2 yıl önce Şikayet Et
    Pkk bu tür saldırıları daha çok dener bu saldırılara karşı önleyici Sistemler suratle gelistirilmesi Öncelikli olmalı
    Cevapla
  • Deli 2 yıl önce Şikayet Et
    Terörist yakalandığında gerekli bilgileri alırsın ve bilgileri aldıktan sonra orada öldürürsün.ceza evine sokup beslenmez VATAN a ihanet edenler.
    Cevapla
  • savas 2 yıl önce Şikayet Et
    İdam gelmeden nekadın cinayetleribiter nevatan hainleri nede tecavüzcüler. Laik yasalarla bu işler çözülemez.. Allahın dediğini yaparsanız düzelir ortalık.
    Cevapla
  • ebabil 2 yıl önce Şikayet Et
    mevcut yasalar değişmedikce ,mazluma zulum olur hergün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR