Erdoğan'dan bıçaklanan doktora 'geçmiş olsun' telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Bayram N.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaralanan doktor Ertan İskender ile telefonla görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

ABONE OL
GİRİŞ 01.06.2021 13:16 GÜNCELLEME 01.06.2021 13:16 GÜNCEL
Erdoğan'dan bıçaklanan doktora 'geçmiş olsun' telefonu
Erdoğan'dan bıçaklanan doktora 'geçmiş olsun' telefonu

İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, görüşmede doktor Ertan İskender'in sağlık durumu hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.

Doktor İskender'in en kısa sürede sağlığına kavuşması temennisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırganın hak ettiği cezayı alması ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesi için gerekenlerin yapılacağını ifade etti.

YORUMLAR 5
  • Sarıçam 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah doktorumuza acil şifalar versin. Artık bu haddini bilmez canilere de çok ağır cezalar verilsin. Bir doktor kolay mı yetişiyor!
    Cevapla
  • Ammo 2 yıl önce Şikayet Et
    Hacci abe geçmiş olsun
    Cevapla
  • çeliktepeli 2 yıl önce Şikayet Et
    ya hastanede doktoru bıçaklamak nedir arkadaş..iyice kafayı yediniz..
    Cevapla
  • Yakub 2 yıl önce Şikayet Et
    Doktorlara saygım var. Lakin bi çok doktor hastalarının selamını almıyor. Sandalyesinden kalkmıyor. Çok ilaç yazıyor. Hastanın yüzüne bile bakmayan doktorlar var. İnsanlarımızın psikolojisini alt üst eden bu doktorlara ne demeli. Haksızlığa uğramışlara sözüm yok. Geçmiş olsun inşaAllah
    Cevapla
  • Osman Bube 2 yıl önce Şikayet Et
    o şehir eskiyasina ibretlik ceza verilmeli, yazık can kurtarırken canından olacaklar, cezasıda aynı olmalı, bıçak darbesıyle verilmeli, ne olur özumuze dönelim, bu nasıl kanun? eminim serbest dolaşıyordu, Allah cc şifa versin, doktor kardeşim mesleyini bırakma devam et, kanunlardan umudumuz yok, Allah cc tez vekitte onun bēlasini versin, ve nasıl bir bela ile karşılasacagına inşaAllah bu ekranda görmemize Rabnimiz nasıb eder. Allah şifa versin,
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR