AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? 2021 Anadolu Üniversitesi sınav takvimi!

AÖF 2 ve 6. yarıyıl sınavları 29-30-31 Mayıs tarihlerinde online olarak gerçekleştirildi. Açıköğretim Fakültesi final sınavlarının ikinci grubu olan 4 ve 8. yarıyıl final sınavları ise bu hafta sonu başlayacak. Sınavlarını tamamlayan iktisat ve İşletme Fakültelerinde lisans ve önlisans eğitimi alan öğrenciler AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusuna cevap arıyor. Anadolu Üniversitesi sınavla ilgili açıklama yaptı…

ABONE OL
GİRİŞ 04.06.2021 09:22 GÜNCELLEME 04.06.2021 09:22 GÜNCEL
AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? 2021 Anadolu Üniversitesi sınav takvimi!
AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? 2021 Anadolu Üniversitesi sınav takvimi!

Üniversite eğitimlerini Açıköğretim Fakültelerinde sürdüren binlerce aday için bahar dönemi  AÖF online sınavları geçtiğimiz hafta cuma günü başladı.3 gün süren online sınavlar sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Anadolu Üniversitesi sınav sisteminde yoğunluk olmaması adına ders alınan yarıyıllara göre sınav tarihleri farklılık gösteriyor. Öğrenciler mezun olma şartlarını yerine getirmek için dönem sonu not ortalamasında büyük oranda belirleyici olan AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi araştırıyor. Anadolu Üniversitesi’nden sınavlarla ilgili açıklama yapıldı. Peki 2021 AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte sınav sonuçlarının ilan edilmesi beklenen tarih…

AÖF Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

29,30,31 Mayıs tarihlerinde düzenlenen 2 ve 6. yarıyıl sınavlarının ardından 4 ve 8. yarıyıl final sınavları yapılacak. Açıköğretim Fakültesi final sınavlarının tümünün tamamlanmasının ardından sonuçlar ilan edilecek. Final sınavları yayınlanan takvime göre 7 Haziran’da sona erecek. Anadolu Üniversitesinin dönem sonu (final) sonuçlarını 14 Haziran tarihinde erişime açması bekleniyor. Sonuçlar anadolu.edu.tr adresinden öğrenci veya e-Devlet şifresiyle giriş yapılarak öğrenilecek.

Anadolu Üniversitesi İtirazlar İçin Açıklama Yaptı!

Anadolu Üniversitesi, resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda bahar dönemi  dönem sonu sınavı ve sorularına itirazların 3 Haziran Perşembe gününe kadar yapılabileceğini açıkladı. İtirazda bulunmak isteyen adaylar Öğrenci Otomasyonundan itirazlarını gerçekleştirebilecek. 3 Haziran’dan sonra yapılan itirazlar işleme alınmayacak.

Anadolu Üniversitesi Sınav Programı!

AÖF Final Sınavları Nasıl Düzenleniyor?

Anadolu Üniversitesi pandemi nedeniyle sınavları çevrimiçi olarak gerçekleştiriyor. AÖF bahar dönemi final sınavlarında adaylara sınavlarda 30 soru yöneltilirken sınav süresi 40 dakika olarak belirlendi. Öğrenciler sınavlara esinav.anadolu.edu.tr adresi üzerinden e-devlet ve veya öğrenci şifresiyle giriş yapıyor. Sınavlarda adaylara sorulacak sorular tek tek ekrana yansıtılırken işaretleme yapılmadan geçilen sorular cevaplanmadı olarak kabul ediliyor. Kişiye özel olarak oluşturulan sınavlarda öğrencilerin soruları tek başına herhangi bir bilgi kaynağı olmadan cevaplaması yükümlülüğü bulunuyor. AÖF bahar dönemi final sınavları yıl sonu not ortalamasını yüzde 75 oranında etki edecek. Geri kalan yüzde 25'lik kısımı ise vize notları belirleyecek.

YORUMLAR 3
  • Köy kızı 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam akıllı türkçe konuşmasının bilmeyenler bile bu online sistem sayesinde türkçe öğretmenliği bölümünden mezun oldu
    Cevapla
  • zeki 2 yıl önce Şikayet Et
    bu pandemi sürecinde adını dahi yazmasını bilmeyen online sistem ile lisans mezunu oldu
    Cevapla
  • Fazi 2 yıl önce Şikayet Et
    Online olmasi gercekten cok iyi oldu bunu yapanlardan allah razi olsun devletumizden en azindan bi kolaylik saglandi
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR