Son dakika: 4 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 4 Haziran koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.06.2021 19:25 GÜNCELLEME 05.06.2021 01:20 GÜNCEL
Son dakika: 4 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika: 4 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı.

Türkiye'de son 24 saatte 224 bin 681 Kovid-19 testi yapıldı, 6 bin 169 kişinin testi pozitif çıktı, 94 kişi hayatını kaybetti.

4 Haziran koronavirüs tablosu, vaka, can kaybı sayısı ve son durum

Ağır hasta 1183 oldu, 7 bin 617 kişinin Kovid-19 tedavisinin/karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 5 milyon 147 bin 610'a yükseldi.

Sağlık Bakanı Koca duyurdu:  Bugün itibarıyla 30 milyon doz aşı yapıldı

'Kovid-19 kısıtlamaları sayesinde 2 grip türü yok olmuş olabilir''Kovid-19 kısıtlamaları sayesinde 2 grip türü yok olmuş olabilir'

- GÜNLÜK VEFAT SAYISI 75 GÜN SONRA İLK KEZ 100'ÜN ALTINA GERİLEDİ

Tabloya göre son 24 saatte 94 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 47 bin 976'ya yükseldi.

Toplamda 54 milyon 809 bin 788 test yapıldı. Bugün yapılan 224 bin 681 testten, 6 bin 169 yeni vaka sayısı, 552 de yeni hasta sayısı olduğu belirtildi.

Toplam vaka sayısının 5 milyon 276 bin 468, bugün iyileşen 7 bin 617 kişiyle toplam iyileşen hasta sayısının 5 milyon 147 bin 610'a yükseldiği, toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 2,8, ağır hasta sayısının ise bin 183 olduğu açıklandı.

AŞILAMADA SON DURUM

Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19'la mücadele kapsamında uygulanan birinci ve ikinci doz toplam aşı miktarı saat 19.45 itibarıyla 30 milyon 138 bin 368'e ulaştı.

YURT GENELİNDE KOVID-19 İLE MÜCADELE

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde bir mahallede, Kovid-19 tedbirleri kapsamında karantina uygulaması başlatıldı.

Adana'da 10 yolcu kapasiteli minibüste 14 kişi taşıyan ehliyetsiz sürücüye ve Kovid-19 tedbirlerini ihlal eden yolculara para cezası uygulandı.

YORUMLAR 32 TÜMÜ
  • Kamil 2 yıl önce Şikayet Et
    PLANDEMİ NEDİR ? Plandemi, kolayı bile pozitif çıkaracak kadar güvenilmez tespit yöntemine sahip bulaşıcı ancak çok hafif semptomları olan bir hastalıktır. Şimdi o kadar kişi öldü dediğinizi duyar gibiyim. Türkiyede günde bin kişi ölüyor. Koronadan öldü demek için bu bin kişinin içinde yalnız korona hastalığı taşıması gerekiyor. Zaten ölecek bin kişiden bazılarına korona da bulaşmışsa buna korona ölümü deyip rakamları göstermek aklımızla oynamaktan başka bir şey değil. Koronadan ölmekle koronalıyken ölmek... Ayrıştırılmayan bilgi... Yalan yanlış bilgidir. Doluluk oranları Türkiyede hiç değişmez hatta on yıl önce daha fazla idi. Aklımızla oynanmasın.
    Cevapla
  • salim 2 yıl önce Şikayet Et
    1800'lerin başında ABD'de kızılderilileri yok etmek için çiçek hastalığı mikroplu malzemeler verildi. Çok insan kırıldı. Ancak bazı insaf ehli doktorlar kıılderili köylerine gidip çiçek aşısı yapmak istediler. Aynı bizdeki çok bilmiş aşı karşıtları gibi kabile büyücüleri aşıyı kötüleyip yaptırmadılar. Bu yüzden aşı olsalar yaşayacak olan yüzbinlerce kızılderili boşuna öldü. Şimdi bizde çeşitli saçma bahanelerle aşı caydırıcılığı yapan büyücüler türedi.
    Cevapla
  • TONTON 12 2 yıl önce Şikayet Et
    Hey Aşıyı Eleştiren Kardeşim Sen Bu güne kadar hiç tıp üzerine bir kitap okudun mu Aşı üzerine bir bilgin var mı Eee o vakit nereden biliyorsun Aşının zararlı olduğunu Sağlık Bilimleri Sağlık Bakanlığı ne diyor ise biz ona uyacağız haaa Aşı olursun o senin bileceğin Olma o vakit olanında kafasını karıştırma
    Cevapla
  • mecit 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu virüs konusuna değinecek olursak bence hükümet bu konuda milletin canını daha fazla bunatmadan bu yalandan vazgeçmelidir ya da münafıkların fitnesine alet olmayı bırakmalıdır. Çıktı denilen günden beri hiçbir zaman net olarak tarif edilmedi ve hakkında binlerce efsane uyduruldu. Bu da gösteriyor ki gerçekte bir virüs yok ve bu virüs ile kastedilen başka bir şeydir. Bana göre eğer bu şekilde devam ederse hükümetin gelecek seçimde büyük oy kaybetmesine sebep olabilir. İnsanlar maskeyi inandıkları için takmıyor, tam aksine sıkıntı çıkmasın diye takıyor.
    Cevapla
  • faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet bir daha diyorum aşı zorlama ile yapılamaz. Sonucları belli olmayan faz 3 çalışmaları bitmemiş bir aşı yapılamaz. Ayrıca aşı bulastiriciligi engellemiyor. Açık alanda yuzde 1 bile bulaşı olmuyor açık alanda maske takmak saçmalık... yeter artık..
    Cevapla
  • Gökhan koç 2 yıl önce Şikayet Et
    Uzman konuşmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR