Korona önlemlerine 21 Haziran ayarı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin MKYK toplantısında normalleşmeye ilişkin bilgi verirken, 21 Haziran’dan sonra yeni takvim oluşturulacağını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.06.2021 08:08 GÜNCELLEME 05.06.2021 08:13 GÜNCEL
Korona önlemlerine  21 Haziran ayarı
Korona önlemlerine 21 Haziran ayarı

AK Parti Genel Merkezi’nde önceki gün düzenlenen MKYK toplantısında, Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, AK Parti Dış ilişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, AK Parti Sosyal Politikalardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sunum yaptı. Toplantıya Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık da katıldı.
 

Son dakika: 4 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandıSon dakika: 4 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı


Edinilen bilgiye göre, Sarıeroğlu aşılanma ile birlikte vakaların daha da düşmesinin beklendiğini ifade etti. Vaka sayılarındaki azalma ve aşı hızına bağlı olarak, 21 Haziran’ın ardından bazı rahatlamaların olabileceği de değerlendirildi. Temmuz ayında ise tedbirlerle ilgili kararların tekrar gözden geçirileceği konuşuldu.

TEMMUZ AYI DAHA İYİ OLACAK

Erdoğan’ın, “Aşılanma hızlanacak, bununla birlikte 21 Haziran sonrası yapacağımız toplantıda Sağlık Bakanımız, Bilim Kurulumuz ve ilgili bakanlıklarımızla tedbirleri tekrar gözden geçireceğiz. Temmuz ayı inşallah daha iyi olacak” dediği öğrenildi.

Yerli ve milli aşı çalışmalarının da gündeme geldiği toplantıda, ekim, kasım aylarında yerli aşı ile aşılanma için ekiplerin çalıştığı aktarıldı.

Hürriyet

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Niçkli Yazdıklarımı iyi Oku ve Yazdıklarına dikkat et? Çünkü Aşı karşıtlığı ile Kul hakkına giriyorsunuz! senide buradan uyarıyorum?.
    Cevapla
  • Doğrusu 2 yıl önce Şikayet Et
    Esnafa desdek diyorlar hangi esnafa berber traşı kırk Lira yapmış bakkal market zam yapmış esnaflıkda zarar eden sadece kahveciler olmuşdur çiftçi mağdur masraf etmış tarlasına kuraklık olduğundan tarlasını biçememış
    Cevapla
  • Ecz. Senay 2 yıl önce Şikayet Et
    Doktor ümit aktaşa göre dünyadaki hastalıkların % 70 i Aşılmalardan sonra ortaya çıkmıştır.
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Amerikadan örgütlü Aşı karşıtları Salgında başarısız olunsun diye Yalanlar, İftiralar ile ellerinden ne gelirlerse yapıyorlar bunun için yapılacak tek şey Önce Aşıların zararlı olmadığı Brezilyanın yaptığı gibi belgelerle Açıklansın.. Ve Akabinde Aşı olmayanlara normal olarak yasaklar devam etsin! Aşı olanlara ise her yer Serbest olsun.. İşte o zaman Aşıda hız kazanılır ve Temmuzda çok rahatlarız yoksa bu Salgın bu seneyede bitmez!.
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Din İşleri Yüksek Kurulu daha geçenlerde açıklama yaptı..Hz.Peygamberimizin Sünnetindede Örnekler verdi..Aşıları,İlaçları Kötüleyerek İnsanların Aşı olmasını engelleyerek Ölümlerine Sebep oluyorsunuz!....Bunun hesabını nasıl vereceksiniz!.
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabi İşinize gelmeyince Hemen hakaret dolu Sözler sarfediyorsunuz ama bu yanınıza kalmayacak! Bana hakaret eden Kim varsa Ekran görüntüleri tek tek alınıyor ! ,Dışardanda olsa Hukuk karşısında Geçde olsa elbet Hesap verecekler!..buradan tekrar uyarıyorum! bir gün kapınız çalınabilir!..
    Cevapla
  • umi gül 2 yıl önce Şikayet Et
    bakışı ters olan diye ben buna derim. pesssss
    Cevapla
  • Dertli ülkücü 2 yıl önce Şikayet Et
    Sana hergün aşı vursunlar birader ilaç şirketinin sahipleri senin kadar aşıyı savunmuyor aşıyı bulan Türk doktor ve şirket sahibileri Covid aşısı olmuyor sen ise papağan gibi aşı aşı aşı diyorsun
    Cevapla
  • C.turke cvp 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan fitneci gramın ne çapın ne senin? sen ögrendi artık herkes bence nickini degiştirsen iyi olur.
    Cevapla
  • Aziz 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.Türk gibi düşünenlerden bizi korusun. Sayın Cumhurbaşkanımız aşılı aşısız ayrımının çok yanlış olacağını söylemişti. İşte kraldan çok kralcı olan kişi c.turk aşı yaptirmayanlarin temel yaşam haklarını elinden almaya çalışıyor. Bunları bir kenara kayıt alalım ki iki gün sonra hesap vakti gelir. Virüsün bulaşması için senin aşılı olmanın bir anlamı yok!
    Cevapla
  • orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    yerli aşıda çok geç kalındı.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bahaddin boş yapma 1965de kizamik aşısı üretildi Hifsi sihada
    Cevapla
  • Bahaddin 2 yıl önce Şikayet Et
    98 yilda hic yerli asi uretilmedi. 1.5yilda yerli asi uretilecek
    Cevapla
  • Htck 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı olayı onlarca yılın birikimiyle olur. Bence son yılların gelişen ülkesi olarak aşı üretmeye bile iyi cesaret ettik.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    yerli aşıya da güvenmezsiniz
    Cevapla
  • Korhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Malasef
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR