Pazar günü sokağa çıkma yasağı bu hafta Kalkacak Mı? Kabine Toplantısı erken mi yapılacak?

Kabine Toplantısı tarihinin öne çekilmesi ile birlikte tüm vatandaşlar Pazar günü sokağa çıkma yağı uygulamasının kaldırılıp kaldırılmayacağını merak etmeye başladı. Vaka sayılarında yaşanan düşüş sonrası gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak açıklamaya çevrilmiş durumda. İşte detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 08.06.2021 09:53 GÜNCELLEME 08.06.2021 09:54 GÜNCEL
Pazar günü sokağa çıkma yasağı bu hafta Kalkacak Mı? Kabine Toplantısı erken mi yapılacak?
Pazar günü sokağa çıkma yasağı bu hafta Kalkacak Mı? Kabine Toplantısı erken mi yapılacak?

Pazar günü uygulanan sokağa çıkma yasağının ne zaman kaldırılacağı merak edilenler arasında yerini aldı. 17 günlük kapanmanın ardından Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri Genelgesi yayınlandı. Genelge ile haftasonu tam gün sokağa çıkma yasağı uygulaması değiştirildi. Yeni karar ile tüm Türkiye'de sadece Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulaması gerçekleştiriliyor. Vaka sayılarında yaşanan düşüşe göre kısıtlamalar kademeli olarak kaldırılacağı belirtildi. Peki bu hafta Pazar günü sokağa çıkma yasağı kaldırılacak mı? Kabine Toplantısı tarihinin öne çekilmesi ile birlikte gözler yapılacak açıklamaya çevrilmiş durumda...

Pazar Günü Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırılacak Mı?

Pazar günü uygulanana sokağa çıkma yasağının kaldırılmasına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenecek olan Düzenlenecek Kabine Toplantısı sonrasında detayların belli olması bekleniyor.

Kabine Toplantısı Öne Çekildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenecek olan Kabine Toplantısı'nın tarihi öne çekildi. İki haftada bir gerçekleştirilen Kabine toplantısı Belçika’nın başkenti Brüksel'de düzenlenecek olan NATO Liderler Zirvesi'ne denk geldiği için 10 Haziran Perşembe gününe alındı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 Haziran Pazartesi günü yapılacak NATO Liderler Zirvesi Brüksel’e gidecek.

Yeni Sokağa Çıkma Yasağı Uygulaması!

Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-­05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00'de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor.