Sedat Peker’in bir yalanı daha ortaya çıktı!

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in yayımladığı son videoda SBK Holding Kurucusu Sezgin Baran Korkmaz ile ilgili ortaya attığı iddiaların da yalan olduğu ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.06.2021 17:45 GÜNCELLEME 07.06.2021 17:49 GÜNCEL
Sedat Peker’in bir yalanı daha ortaya çıktı!
Sedat Peker’in bir yalanı daha ortaya çıktı!

Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in son videosunda ortaya attığı SBK Holding Kurucusu Sezgin Baran Korkmaz’ın  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bakanlıkta 4 Aralık’ta görüştüğü, o gün Soylu’nun Korkmaz’a "hakkında dosya hazırlanıyor, yurt dışına çık” dediği,  bu görüşmenin  ardından 5 Aralık’ta yurt dışına çıktığı iddiasının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. 

SEZGİN BARAN KORKMAZ'IN YURT DIŞI BİLETİ 2 ARALIK'TA ALINMIŞ

SBK Holding tarafından Sezgin Baran Korkmaz’ın adına 02 Aralık 2020  tarihinde  internet üzerinden bir havayolu şirketinden 05 Aralık 18.30 Viyana/Avusturya uçuşu 01F koltuk numarasıyla bilet alındığı tespit edildi.

Ayrıca Korkmaz’ın  mal varlığı üzerindeki tüm tedbir kararlarının 6 Kasım 2020 tarihinde,  yurt dışına çıkış yasağının ise 17 Kasım 2020 tarihinde İstanbul 3. Sulh Ceza Hakimliğince kaldırıldığı, 5 Aralık’ta hakkında yurt dışına çıkış yasağı bulunmadığı tespit edildi.

YORUMLAR 81 TÜMÜ
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu teker,senin hesap yine tutmadı,ne tarafa döndüğün belli değil.bu gidişle balansın iyice bozulur sonunda bijon kırarsın.
    Cevapla
  • Güzel İnsan 2 yıl önce Şikayet Et
    Laaa bunu yalan makinasına koysak makina ağlar makinaaaa sonundada patlar böyle büyük yalancıyı nerden buldunuz diye
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Haberde 5 aralığın yalan olduğu ortaya çıktı diyor ama 5 aralık uçuşunun bileti 2 aralıkta alınmış diyor bu nasıl haber ?
    Cevapla
  • TURAN ÜLKÜSÜ 2 yıl önce Şikayet Et
    Belge yayınlayın
    Cevapla
  • kazım 2 yıl önce Şikayet Et
    adamı gündemde tutmaya devam edin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR