Kırmızı Bültenle aranan terörist yakalandı

Kırmızı Bültenle uluslararası düzeyde aranan H.K isimli terörist, bugün Muğla/Milas’ta düzenlenen operasyon ile yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.06.2021 22:00 GÜNCELLEME 10.06.2021 22:00 GÜNCEL
Kırmızı Bültenle aranan terörist yakalandı
Kırmızı Bültenle aranan terörist yakalandı

Emniyet Genel Müdürlüğü, 1979'da polis memuru Muammer Sencer'in şehit edildiği olayın faillerinden olan ve kırmızı bültenle aranan Türkiye Komünist Partisi/Marksist Leninist (TKP/ML) terör örgütü adına faaliyet yürüten H.K'nin Muğla'da yakalandığını bildirdi.



Emniyet İstihbarat Birimlerinin Başarılı Çalışması Sonucu; TKP/ML (Türkiye Komünist Partisi/Markist Leninist) terör örgütü kırsal alan yapılanması TİKKO (Türkiye İşçi Köylü Kurtuluş Ordusu) içerisinde geçmiş dönemde Merkez Komite Üyesi olarak faaliyet yürüten, örgüt adına çok sayıda illegal-silahlı eyleme katılan, 1979 yılında örgüt mensupları ile çıkan çatışmada Muammer Sencer isimli polis memurunun şehit edildiği olayın faillerinden olan, Kırmızı Bültenle uluslararası düzeyde aranan H.K isimli terörist, bugün Muğla/Milas’ta düzenlenen operasyon ile yakalandı.

YORUMLAR 114 TÜMÜ
  • belde 2 yıl önce Şikayet Et
    bu tipleri öyle yerlere gönderecen ki, ömrünün sonuna kadar yaşam garantisi! olmadı park bahçe, wc -lavabo temizliği de yaparsa belki biraz havalı olur! yanına da bir ağa verirsin bak sen çalışmayı! üç öğün yemek beş öğün içtima....... başka kurtarmaz, hadi iyi tıraşlar abi.
    Cevapla
  • belde 2 yıl önce Şikayet Et
    bu herifin tipi tümden gitmiş. bağlı örgütün de tipini sevmedim. lan be bu adamın atalarını da sevmezdim. Ciguli olsa iki şarkı söylerdi. bunda o kabiliyet de yok. bunu en iyisi Silivriye tıkıp dans ettirmek gerek!
    Cevapla
  • belde 2 yıl önce Şikayet Et
    lan bunun tipi kaymış. gargamel gibi olmuş. bu halde yine hinlik mi yapmayı düşünüyor. atın Silivri ye hücrede ne yaparsa yapsın.
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazık ki idam cezası yok
    Cevapla
  • Özkan Demirci 2 yıl önce Şikayet Et
    Adama da benzemiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR