Onlarca kişiyi dolandırdı! İşte FETÖ'cü 'Tosuncuk'

Ankara’da FETÖ firarisi olan eski emniyet amiri E.E. ve kardeşleri ile yeğenlerinin onlarca kişiyi dolandırdığı anlaşıldı. E. E.'nin 2021 ocak ayında yurtdışına çıkış yaptığı belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.06.2021 10:21 GÜNCELLEME 15.06.2021 10:35 GÜNCEL
Onlarca kişiyi dolandırdı! İşte FETÖ'cü 'Tosuncuk'
Onlarca kişiyi dolandırdı! İşte FETÖ'cü 'Tosuncuk'

Yıllardır Sincan'da Özvatan şirketler grubu adı altında faaliyet yürüten E. kardeşler ile ilgili CİMER'e yapılan başvurular büyük bir dolandırıcılığı ortaya çıkardı.

Amasya Emniyet Müdürlüğü'nde emniyet amiri olarak görev yaparken ilişiği kesilen E. E. ile kardeş ve yeğenlerinin dolandırdığı insanlar isyan etti. E. E.'nin 2021 Ocak ayında yurtdışına çıkış yaptığı belirtildi.

9 DAİRE 2 ARSA GİTTİ

Şikayetçilerden M.A şunları söyledi: “İnsanların güvenini kazanmak için önce nakit alışveriş yapıyorlar. Biz de öyle yaptık. Daha sonra mal takası ile ticaret yürüttüler. Bize verdikleri malların hacizli olduğu sonradan ortaya çıktı. Başta bunu tespit etmek mümkün değil. Bu yollarla 9 dairemiz ve 2 arsamızı aldılar.”  Öte yandan Mücahit Erdem ve eşi Zülal Erdem'in 3 milyon 785 bin liralık icra dosyasını taksitlendirdikleri ancak ödemedikleri de  anlaşıldı.

SENETLE 8 DAİRE VE 3 ARABA ALDILAR 

Ankara'da Batıkent Çakırlar Mahallesi'ndeki büyük bir inşaat firmasından ise 8 dairenin senetle alındığı öğrenildi. Müteahhit N.K, Ersin ve Alpaslan Erdem'e satış yaptığını ancak parasını alamadığını belirtti.

Müteahhide de senet verildiği öğrenildi. Kafe işletmeciliği yapan C.M. ise Erdem'e 2 daire ve 3 arabasını kaptırdığı şikayetinde bulundu. E. E. hakkında Ankara ve Amasya'da ‘silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 3 ayrı soruşturma yürütüldüğü öğrenildi. Bir süre kardeş ve yeğenlerinin kimliklerini kullandığı iddia edildi. Tazyik hapsi alan Mücahit Erdem'in de arandığı öğrenildi.

KAYNAK : Sözcü / Veli Toprak
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Alpay 2 yıl önce Şikayet Et
    Herhalde bu tefeci ava giderken avlanmis herhalde bu film biz kemal sunalda seyrettik karbonat erola benziyor
    Cevapla
  • Tuğçe 2 yıl önce Şikayet Et
    Sadece sözcü gazetesi vermiş haberi anlaşmalı bir haber bence şikayetçilerin araştırılması lazım fetöyle bağlarını
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ilgi ceksin diye fetöcu diye haber verilmis musaffer denen sahis sincanda tefecilik yapiyor cikarin neydide senetle 9 daire vermissin simdi daireler kimin üzerinde iftira atmak ancak sana yakisir tefeci muzaffer
    Cevapla
  • Volkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Dinsizin hakkından imansız gelirmiş bu adam fetöcü falan değil tefecilerin parasına çökmüş polis falanda değil iyi yapmış
    Cevapla
  • Elvan 2 yıl önce Şikayet Et
    Muzaffer akgeyik sende temiz birisi degilsin tefecilik yapiyorsun gariban insanlarin cok canini yaktin millettin kaninini emdin senin gibi adam 9 daireyi senetle vermez hem sen nerden kazandin bu parayi sende acikla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR