Bakan Kurum'dan müsilaj açıklaması: İşletmelere kapatma cezası!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, müsilaj denetimlerine ilişkin, "4 bin 41 denetim gerçekleştirdik. 8 işletmeye kapatma cezası ve 12,5 milyon lira para cezası uygulandı" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2021 16:25 GÜNCELLEME 18.06.2021 16:45 GÜNCEL
Bakan Kurum'dan müsilaj açıklaması: İşletmelere kapatma cezası!
Bakan Kurum'dan müsilaj açıklaması: İşletmelere kapatma cezası!

SON DAKİKA HABERİ: Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Marmara Denizi'nde yapılan müsilaj temizliği ve denetimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

"İZİN VERMEYECEĞİZ" 

Bakan Kurum, "4 bin 41 denetim gerçekleştirdik. 8 işletmeye kapatma cezası ve 12,5 milyon lira para cezası uygulandı. 7 gün 24 saat denetimlerimiz devam edecek. Marmara'nın kirletilmesine izin vermeyeceğiz." açıklamasında bulundu.

12,5 MİLYON LİRA PARA CEZASI 

Kirliliğe sebep olan işletmelere de değinen Kurum, "Bugüne kadar denizi kirlettikleri belirlenen işletmelerle ilgili 4 bin 41 denetim yapıldı. 8 işletmeye kapatma cezası verildi. 12,5 milyon lira idari para cezası kesildi. Bu işletmelerden 3’ü Yalova’da, 3’ü Balıkesir’de ve 2’si Tekirdağ’da" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 52 TÜMÜ
  • elif 2 yıl önce Şikayet Et
    acele etmeyin ya.Ne gerek var
    Cevapla
  • Mocca 2 yıl önce Şikayet Et
    Bugünü kadar neredeydi bu denetim?
    Cevapla
  • Recep Odacı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bade harab'ül basra
    Cevapla
  • Alp 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden umudum yok artık bilmiyorum.. zengine neden hiç birşey olmuyor.. fukara dalı kesse suç ama bir otel için orman yakılıyor..bir deniz mahvediliyor.. yazık artık adalet artık.. eşitlik ama hukuksal eşitlik.. peşkeş ile onlarca yılın bu kirliliğinin sorumlusu neden araştırılmıyor... Üç beş göstermelik ceza göz boyanıyor artık.. hükümet yada muhalefet yanlısı değilim.. bir vatandaş .. sadece artık adalet diyen bir vatandaş...
    Cevapla
  • XYZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaptırım ve yüksek para cezası daha uygun olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR