Bursa'da cani koca karısını bıçaklayıp, çemberle boğarak öldürdü! İfadesi kan dondurdu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde eşini çalıştığı okulda 20 bıçak darbesiyle bıçaklayıp ardından çemberle boğarak öldüren koca tutuklandı. Zanlı okula öldürme niyetiyle gittiğini ve kendisi de öldürmediği için pişman olduğunu söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.06.2021 14:45 GÜNCELLEME 19.06.2021 14:45 GÜNCEL
Bursa'da cani koca karısını bıçaklayıp, çemberle boğarak öldürdü! İfadesi kan dondurdu
Bursa'da cani koca karısını bıçaklayıp, çemberle boğarak öldürdü! İfadesi kan dondurdu

Süleymaniye Mahallesi'nde bulunan Yunus Emre Lisesi'nde yaşanan olayda Atalay Doğan isimli koca, öğle saatlerinde barışmak için eşinin temizlik görevi yaptığı okula gitti. Tartışma sırasında öfkelenen Doğan elindeki bıçakla karısı Bircan Doğan'ı boğazından ve karın boşluğundan bıçaklamaya başladı. Durumu gören eğitimciler, polise ve 112'ye ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler, karısını bıçaklayan adamı zorlukla etkisiz hale getirdiler. Ağır yaralanan kadın ambulansla kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi'nde tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Cinayet işleyen zanlı kendisini de kolundan bıçakla yaraladı.

İzmir'de kızından babasına en güzel hediye: Karaciğer nakli!İzmir'de kızından babasına en güzel hediye: Karaciğer nakli!



KENDİMİ ÖLDÜRMEDİĞİM İÇİN PİŞMANIM

2 aydır eşinden ayrı yaşayan boşanma aşamasındaki öfkeli koca hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. 2 çocuk annesi genç kadının cenazesi Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İncelemenin ardından aileye teslim edilen kadının cenazesi dün öğle saatlerinde kırsal Kıran mahallesi mezarlığında gözyaşları arasında defnedildi. Adliyeye sevk edilerek tutuklanan Cinayet zanlısı Atalay Doğan'ın ifadesinde "Öldürmek için gittim. Kendimi de öldürmediğim içinde çok pişmanım" dediği öğrenildi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • mişmiş 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek çare ama tek çaresi var bu işin.. Laikliğiniz elden gitmiyecekse Rabbimizin biz kullarına "Sizin İçin Kısasta Hayat Vardır..." buyurduğu üzere kısas ve idam gelmedikçe vallahi de billahi de tallahi de bu işi çözemezsiniz. Gider öldürürm 5-10 sene yatar çıkarım af gelirse de daha erken çıkarım. Bu kafayla cinayet işleniyor. Halbuki bunu öldürürsem bende ölürüm olsa inanın %99 azalma olur. Çünkü can çok tatlıdır çok...
    Cevapla
  • ihtiyar 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizilerle alakası yok bu durumun, temel sebep insan yetiştirmede ve evlilikleri yaptırırken ki usullerde, devletin kabahati'de bu tip suçluları beslemesidir, belirli şartlara bağlı işlenen suçlardaki alenilik gözetilerek adaleti işletmek ve hızlı idamla bu tipleri yok etmek lazım, tekrarlanan olaylar bu tip işlere kalkışacak potansiyeli olanları da peşine sürüklüyor.
    Cevapla
  • 1 Kayseri'li 2 yıl önce Şikayet Et
    Köpekler vadisi ,lağım ,çukur gibi filmleri yapanların Allah belalarını versin ,TV ler CANİ EĞİTİM MERKEZİ OLDU
    Cevapla
  • polat alemdar 2 yıl önce Şikayet Et
    kurtlar vadisine laf yok kardeş!ama diğerleriyle seninle aynı fikirdeyim
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    İdam idam idam insan hayatı bu kadar ucuz mu batsın sizin demokrasiniz
    Cevapla
  • SKK 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlık dünyaya ne için geldiğini unutmuş. Maalesef şu anda herkese rahat içinde yaşamak, makam mevki, şan şöhret sahibi olmak, ev araba sahibi olmak, gezmek, yemek içmek hedefi ile yetiştiriliyor. Eşler görevlerinin bilincinde değil. Sorumluluk sahibi değil. Birbirlerine saygı, sevgi kalmamış. Herkes kendi için yaşıyor. Sonuçlar malesef bu şekilde oluyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR