Başkan Erdoğan'dan açıklama: Failin ilişkileri çıkarılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da AK Parti İl Teşkilatı Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, İzmir'deki provokatif saldırıya ilişkin son dakika açıklaması yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.06.2021 18:44 GÜNCELLEME 19.06.2021 18:44 GÜNCEL
Başkan Erdoğan'dan açıklama: Failin ilişkileri çıkarılacak
Başkan Erdoğan'dan açıklama: Failin ilişkileri çıkarılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da AK Parti İl Teşkilatı Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, "İzmir'deki provokatif saldırıyı en şiddetli şekilde kınıyoruz. Failin tüm ilişkileri ortaya çıkarılacak ve en ağır cezayı alacaktır" dedi.



'HEPSİNİN ÜSTESİNDEN GELDİK'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yakalanan failinin tüm ilişkilerinin ortaya çıkarılacağını belirterek, "Kim olursa olsun bu ülkenin hiçbir vatandaşının kılına zarar gelmemesi için çalışıyoruz. Yakalanan failin önündeki ve arkasındaki tüm ilişkiler ortaya çıkarılarak en ağır cezayı alacağına inanıyoruz. İzmir'deki provokasyonu kınadık, kınayacağız. Son bir gayretle ortaya sürülen figüranlar, sergilenen arsızlıklar sizlerin moralini bozmasın. Biz bu oyunu çok gördük ve yaşadık. Hepsinin de üstesinden gelerek bugünlere ulaştık" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 42 TÜMÜ
  • Ssss 2 yıl önce Şikayet Et
    O kizcagiza millet olarak çok uzulduk her kes uzuldu ve kiniyoruz Peki binlerce masum insani katledildi gene yasli çocuk hdp kendinden olmayan hangisini kinadi hep agizlarinda bir yalan devlet yapti devlet yapti bende diyorum bunu hdp yapti
    Cevapla
  • YURTSEVEN 2 yıl önce Şikayet Et
    RECEP TAYYİP ERDOĞAN, BİZLERE VERİLEN ALTIN MADALYADIr, BİZLER BU MADALYAYI ÖMRÜMÜZÜN, SONUNA KADAR, BÜYÜK BİR GURURLA, İFTİHARLA, BOYNUMUZDA SEVEREK TAŞIYACAĞIZ.
    Cevapla
  • Murat gözükara 2 yıl önce Şikayet Et
    Peki hdp niye pkk NİN eylemlerini kınamıyor.... Kendileri yapıyor.. Kendileri oynuyor.. Bu halk hainlerin oyunlarını yutmaz...
    Cevapla
  • İstanbullu 2 yıl önce Şikayet Et
    Seni Allah için karşılıksız sevdik Cumhurbaşkanım. Sen Ülkemizin ve Milletimizin teminatısın . Hiç bir provakasyon bizi yıldıramaz. 2023 ve 2053 hedeflerimizden vaz geçiremez .
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Olay olmadan binayı terk edenlerin son tel konuşmaları ve ilişkileri de araştırmalı. Bu masum kız kurban verilmişde olabilir. Bizzat HDP nin gizli grupları planlamış olabilir mi? Ölü üzerinden siyaset yapmak için 1980 öncesi bu tarz durumlar hep bilinirdi
    Cevapla
  • Efendi 2 yıl önce Şikayet Et
    tamam sağol Mehmet derhal araştırma timine bildiriyorum, iyiki memmet var yoksa ne olurdu memleketin hali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR