Düğün, Nikah ve Kına merasimleri Pazar Günü Olacak Mı? Düğün salonları kaça kadar açık olacak?

Pazar Günü Düğün, Nikah ve Kına merasimleri artık yapılabilecek mi sorusunun cevabı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenecek olan Kabine Toplantısı alınacak kararlar kasamında belli olacak. İşte merak edilen detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 21.06.2021 14:00 GÜNCELLEME 21.06.2021 14:00 GÜNCEL
Düğün, Nikah ve Kına merasimleri Pazar Günü Olacak Mı? Düğün salonları kaça kadar açık olacak?
Düğün, Nikah ve Kına merasimleri Pazar Günü Olacak Mı? Düğün salonları kaça kadar açık olacak?

Düğün, Nikah ve Kına merasimleri Hafta içi sokağa çıkma yasağının bulunmadı günlerde ve saatlerde Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri Genelgesi kapsamında belirlenen kısıtlamalar çerçevesinde yapılmaya devam ediyor. Bilindiği üzere Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00 - ­05.00 saatleri arasında Pazar günü ise tam gün sokağa çıkma yasağı uygulaması 1 Haziran itibari ile devam ediyor. Gözler ise normalleşme sürecinin genişletilmesine yönelik yapılacak açıklamaya çevrilmiş durumda. Yeni kararlar ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün düzenlenecek olan kabine toplantısı belli olacak. İşte detaylar...

Pazar Günü Düğün, Nikah ve Kına Olacak Mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün Kabine Toplantısı düzenlenecek. Vaka oranları ve aşılamada gözlemlenen ivmeye bağlı olarak 1 Haziran itibari ile uygulanan kısıtlamaların genişletilmesi Kabine Toplantısının ana gündem konuları arasında yerini alacak. 

Toplantı sonrasında ülke genelinde Pazar günü ülke genelinde uygulanan tam gün sokağa çıkma yasağının kaldırılması ile birlikte Pazar günleri de Düğün, Nikah ve Kına merasimlerinin yapılmasın belirli kurallar çerçevesinde müsaade edilecek. 

Kabine Toplantısı Ne Zaman?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenecek olan Kabine Toplantısı'nın bugün Saat 15.00'de başlaması bekleniyor. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saat 19.00 gibi kameralar karşısına çıkarak merak edilen yeni normalleşme tedbirlerini açıklaması bekleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR