Ünlü oyuncudan İmamoğlu'na sitem: Hiç yakışmadı

Büyükada'ya giden ünlü oyuncu Bade İşçil, gördüğü çöp manzaraları karşısında büyük hayal kırıklığı yaşadı, İBB Başkanı İmamoğlu'na sitemde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 21.06.2021 21:52 GÜNCELLEME 21.06.2021 21:52 GÜNCEL
Ünlü oyuncudan İmamoğlu'na sitem: Hiç yakışmadı
Ünlü oyuncudan İmamoğlu'na sitem: Hiç yakışmadı

Ünlü oyuncu Bade İşçil, İstanbul Büyükada'da yaşayan annesi Kadriye Gündüz'ün yanına gitti. Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu, adanın her köşe başında çöplerin biriktiğini ve toplanmadığını görünce tepki gösterdi.

Bade İşçil

'YOLDA YÜRÜNECEK GİBİ DEĞİL'

Çöplerin fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan İşçil, "Ama bu güzelliklere bu görüntüler yakışmamış. Yazık, 'Burada bugün grev mi var?' dedim ama insanlar, 'Yok belediyede çöp toplayacak adam yokmuş, ondan' diyor. Belli bu sene denize girilmeyecek adalarda, ama yolda da yürünecek gibi değil" açıklamasında bulundu.

Bade İşçil, Instagram

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU'NU DA ETİKETLEDİ

Ünlü oyuncu Bade İşçil paylaşımına, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da etiketledi.

YORUMLAR 112 TÜMÜ
  • Göktürk 2 yıl önce Şikayet Et
    da bu istanbul'un en güzel günleri bekleyin ve görün papazoğlu daha ne güzellikler yapacak size
    Cevapla
  • bekir sağlam 2 yıl önce Şikayet Et
    Oy verdiğniz çok sevdiğiniz adamlarınız daha çok rezalet göreceksiniz.
    Cevapla
  • ilkay ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Herşey Çok Güzel Olacak............
    Cevapla
  • Muhaberat 2 yıl önce Şikayet Et
    Seçimden önce Reklamlarda oynayan bol estetikli makyajlı konu mankenleri ve seçimlerden sonra ortaya çıkan Tabiat ve Hayvan Ölümlerinin işlendiği BELGESEL'de ortaya konan makyajsız ve estetiksiz salt gerçekler!!! Her şey çok güzel olacak dediler evet bu söz seçimlerden önce onlar için öyleydi şimdi bu söz bu sefer AkParti ve AkPartililer için "Her şey çok güzel oluyor" haline döndü çünkü AkParti uyarmıştı bazıları anlamamıştı şimdi tüm İstanbullular anlıyor ekoş ve yandaşı yiyiciler hızlı hızlı gidiyor yani bu rezalet yönetimin mevcut durumu, AkParti lehine Her şeyin çok güzel olduğunun habercisi oluyor. Aferin ekoş sen ve kemoş olmasanız AkParti belki bu kadar sevilmezdi!!!!
    Cevapla
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu bizim belediyelerde çalisanlara net 3 bin maas anlasilan o maasi vermeyelim diye temizlik görevlilerinide cikardilar isten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR