İbrahim Tatlıses iddialara ateş püskürdü: Allah cezanızı verecek

İki hafta önce damar tıkanıklığı nedeniyle ameliyat masasına yatan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, hakkında çıkan 'öldü' haberlerine tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2021 20:37 GÜNCELLEME 26.06.2021 20:38 GÜNCEL
İbrahim Tatlıses iddialara ateş püskürdü: Allah cezanızı verecek
İbrahim Tatlıses iddialara ateş püskürdü: Allah cezanızı verecek

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerin ardından ünlü sanatçıya stent takıldı. Gizli gerçekleşen operasyonun ardından 69 yaşındaki sanatçı, kısa süre sonra taburcu edildi.

ÜNLÜ TÜRKÜCÜ İDDİALARA İSYAN ETTİ

Ünlü türkücü, bazı sosyal medya hesapları, ‘İbrahim Tatlıses öldü’ şeklinde haberler paylaşınca, Instagram hesabından isyan etti.



İbrahim Tatlıses, "50 sene oldu hala kullanıyorsunuz arkadaş. Allah 'öldü' demeden ölünmez. Ben 'bitti' demeden bitmez" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

"Bu bir sitemdir" başlığıyla bir video paylaşan Tatlıses, şu ifadeleri kullandı:

5-6 gündür aleyhimde çıkan bir takım şeyler beni çok üzdü. Kendim için üzülmüyorum, beni sevenler için üzülüyorum.. Sevenlerimi üzüyorsunuz Allah cezanızı verecek. Böyle şeyler yapmayın; ‘yok öldü, yok kalp krizi geçirdi’. Ne kriz var, ne ölme var... Dimdik ayaktayım, Mehmetçiğin dipçiği gibi. Benim üstümden prim yapmayın rica ediyorum sizden. Kendiniz bir şey icat edin. Beni kullanmayın!

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Kayserili 2 yıl önce Şikayet Et
    Kekoooooo
    Cevapla
  • Suss 2 yıl önce Şikayet Et
    Geber deyus
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Katiliyorum,
    Cevapla
  • Evet 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
  • Çatlatıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    'Mehmetçiğin dipçiği gibi' helal ibo..
    Cevapla
  • sa.ku.van 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa ihsan eylesin İmparator.Kim ne derse desin ecel birdir değişmez,ama yinede manen hazırlıklı ve tedarikli olmak lazım.Büyük nimete ve ihsana mazhar olmuşsunuz buda şükrü ve ibadeti icab eder.Allah seni seviyor abi sende onu sev.Allah'ı sevmek O'nun rızası dairesinde yaşamakla olur. Bizde seni seviyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR