Akşener'e HDP sorusu soran vatandaş darp edildi!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Muğla ziyaretinde yine olay çıktı. Akşener’e HDP ile ittifakı soran Can Özcan isimli vatandaş, partililerin saldırısına uğradı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.06.2021 21:10 GÜNCELLEME 28.06.2021 21:11 GÜNCEL
Akşener'e HDP sorusu soran vatandaş darp edildi!
Akşener'e HDP sorusu soran vatandaş darp edildi!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Nasıl esnaf için müşterisi velinimetse siyasetçiler için de seçmen velinimet olacak inşallah" dedi. Öte yandan esnaf ziyareti sırasında Akşener'e "Neden HDP ile kol kola yürüyorsunuz" diye soru sorduğunu belirten bir vatandaş darp edildiğini ileri sürdü ve şikâyetçi oldu.

BİR VATANDAŞ DARP RAPORU ALARAK ŞİKAYETÇİ OLDU

Akşener'in ziyareti sırasında darp edildiğini iddia eden Can Özcan, Milas Devlet Hastanesinden darp raporu aldı. Milas İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi olan Özcan, Meral Akşener'e, "Neden HDP ile kol kola yürüyorsunuz?" dediğini, bunun akabinde darp edildiğini ileri sürdü.

Kolundan tutarak ara sokağa götürenlerin, kendisine küfür ettiğini ve hakarete uğradığını da iddia eden Özcan, sorumluların tespit edilip cezalandırılmasını istediğini dile getirdi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 207 TÜMÜ
  • Tan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hdp açık soyluyor,bunlar iyiden kötüye doğru doğruyu açıklamak ıtiraf olacagi için yok oluşu goze alabilirler mi?
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında sen buna hesap sormazsan bunlarda kendilerini bir halt sanırlar. Ben başbakan olacam, 15 inden sonra işler değişecek, yurtta sulh derken ve 16 temmuzda evinin önünde ateş yakıp kağıtlarla ısınırken hesabını sormazsan bunlar seni bir damla suda boğarlar.
    Cevapla
  • S.UYSAL 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu kadının şerrinden bütün milleti muhafaza eylesin.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah siyasilerin şerinden milleti muhafaza etsin diyecektin herhalde
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunu millet aslında onu söyle bir benzetse çok süper olur ve diğerlerine ders olur. Sizi seçtik diye başımıza padişah mı oldunuz ulen. Haddinizi bilin, sizi bize hizmet edin diye seçtik.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın mafyalığa soyunmuş. iki haftadır gazeteci dövüyor vatandaşı dövüyor, dövdürüyor.. manyak mıdır nedir? Bunun neresi siyasetçi? Bunlara yetki versen kim bilir neler yapacaklar?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR