Son dakika: Sedat Peker suç örgütüne 4 ilde operasyon! 10 gözaltı

Sedat Peker organize suç örgütüne yönelik operasyonlarda, 4 yıl önce işlenen bir cinayete ilişkin yeni delillere ulaşıldı. Soruşturma kapsamında İstanbul merkezli 4 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.06.2021 12:08 GÜNCELLEME 29.06.2021 12:11 GÜNCEL
Son dakika: Sedat Peker suç örgütüne 4 ilde operasyon! 10 gözaltı
Son dakika: Sedat Peker suç örgütüne 4 ilde operasyon! 10 gözaltı

SON DAKİKA HABERİ: Sedat Peker organize suç örgütüne yönelik operasyonlarda, 4 yıl önce işlenen bir cinayete ilişkin yeni delillere ulaşıldı. Soruşturma kapsamında İstanbul merkezli 4 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde yürütülen çalışmalar kapsamında, 31 Ağustos 2017'de Çekmeköy ilçesinde C.Ç isimli şahsın öldürülmesi ve olayla bağlantılı 4 şahsın tutuklaması ile tamamlanan cinayet konusu ile ilgili Sedat Peker organize suç örgütüne yönelik yapılan operasyonlar sonucu cinayetle ilgili yeni bilgilere ulaşıldı.

Bununla birlikte soruşturma dosyası ile ilgili yeniden inceleme başlatıldı.

Yapılan inceleme neticesinde, cinayetin tasarlanarak işlendiği şüphesi üzerine tespiti yapılan 13 şahsın yakalanması için İstanbul merkezli 4 ilde eş zamanları operasyonlar yapıldı.

Operasyonlarda, aralarında avukat A.S'nin de bulunduğu 10 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda, 4 tabanca, 1 kılıç, 149 fişek, toplam değeri 915 bin olan 12 çek ele geçirildi.

YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • BizSİzOnlar 2 yıl önce Şikayet Et
    ceza infaz kanunu boş, caydırıcı değil aksine teşvik edici, organize suçlarda ceza suça karışanların alacakları cezanın toplamı kadar hepsine eşit verilmeli. Maalesef hukuk sisteminin suçu önlemek gibi bir kaygısı yok. Avukatlara iş hacmi kaygısı var. Kanunlarımızın materyalist ülkelerden tercüme olmaktan kurtarılıp kendi kültürümüzdeki değerlere dayandırılması lazım.
    Cevapla
  • kerim 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam ne diyor sen ne diyorsun.Af kanununu sen çıkarmadın evet peki kanunları biz mi yaptık.Her sert ceza karşısında mahkemeye iptal davası biz mi açtık.Polis panzerinin üzerine biz mi çıktık.Yalan siyaseti ile biz mi siyaset yapıyoruz.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Affı ben mi çıkardım. Çakıcı da dışarda geziyor. Ben mi çıkardım.
    Cevapla
  • akıncı 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah senin kökükü kazısın.vatasız adam
    Cevapla
  • 1071 2 yıl önce Şikayet Et
    aminnn kardeşim
    Cevapla
  • koray 2 yıl önce Şikayet Et
    alçak
    Cevapla
  • #avşarın delisi 2 yıl önce Şikayet Et
    ya devlet başa ya kuzgun leşe
    Cevapla
  • ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    haydi reis mafya bozuntularını tarihin karanlık sayfalarına gömelim. bir daha bellerini doğrultamasınlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR