Yalana doymuyorlar! Kirli algı operasyonu 2 fotoğrafla çöktü

Konya, Hatay, Adana ve Malatya'dan sonra İYİ Parti’nin algı tiyatrosu bu sefer de Antalya'da sahnelendi. İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, genel başkanı Akşener'in yolundan giderek sergilediği oyun, deşifre oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 08.07.2021 07:45 GÜNCELLEME 08.07.2021 08:15 GÜNCEL
Yalana doymuyorlar! Kirli algı operasyonu 2 fotoğrafla çöktü
Yalana doymuyorlar! Kirli algı operasyonu 2 fotoğrafla çöktü

İYİ Parti, algı oyunlarına hız kesmeden devam ediyor. Meral Akşener ve ekibinin Konya, Hatay, Adana ve Malatya'da sergilediği komik tiyatrolara bir yenisi daha eklendi.

KİRLİ TİYATRONUN ADRESİ BU KEZ ANTALYA!

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı, resmi sosyal medya hesapları üzerinden adının Muammer Bulgan olduğu öğrenilen, ayakkabısı delik vatandaşın görüntülerini servis etti. Ancak söz konusu görüntülerin oynanan algı tiyatrosunun bir parçası olduğu çok geçmeden gözler önüne serildi.

'AÇ' OLARAK SERVİS ETTİKLERİ KİŞİ VARLIKLI ÇIKTI

Muammer Bulgan isimli ayakkabısı delik olarak servis edilen adamın, 1 serası, 1 arabası, 1 traktörü olduğu, serasında işçiler çalıştırdığı ortaya çıktı. İYİ Parti tarafından kullanılan Bulgan'ın yeni arabasıyla turladığı ve nargile kafede nargile içerken çekilen görüntüleri de dikkatlerden kaçmadı.

İşte İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran'ın genel başkanı Meral Akşener'in yolundan giderek başvurduğu alengirli ve yalan dolan tiyatro oyununu bozguna uğratan o görüntüler;

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Elmalı ilçesinde Muammer Bulgan isimli vatandaşı yanına oturtuyor. Vatandaş aç olduğunu ve ayakkabısının delik olduğunu söylüyor.

Aç olduğunu ifade eden ve ayakkabısının delik olduğunu söyleyen ancak yukarıdaki görüntüde gayet de keyfine düşkün biri olduğu anlaşılan Muammer Bulgan'ın 1 serası, 1 arabası, 1 traktörü olduğu, serasında işçiler çalıştırdığı ortaya çıktı.

Görüntüde 'aç' olduğunu iddia eden Bulgan, arabasıyla turluyor

AKŞENER'İN EKİBİNDEN MALATYA'DA TİYATRO

Esnaf ziyareti yapan İP Başkanı Meral Akşener, iş yeri sahibiyle sohbet halindeyken devreye bir kadın girdi. Emekli olduğunu ve ekonomik sıkıntı çektiğini söyledi. İş yeri sahibi, kadının Meral Akşener'den önce dükkana geldiğini, "Bugün şanslı günümdeyim" deyip şans oyunu oynadığını söyledi.

Böylelikle İYİ Parti tarafından sergilenen kirli oyun bir kez daha gözler önüne serildi.

YORUMLAR 211 TÜMÜ
  • Vatandaş Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Covid 19 nedeniyle yakınlarını kaybeden kardeşlerimiz, bu müsibet ile canla başla mücadele eden binlerce kamu ve sağlık personeli ve bu süreçten maddi olarak etiketlenmiş milyonlarca kardeşimiz var. Bu tabloya rağmen bütün bu kardeşlerimizin karşısına geçip TİYATRO oynayabilecek kadar VİCDANSIZLAR. Yüce Allah bunları bildiğinin en iyisi ile ISLAH ETSİN İNŞAALLAH. Amin.
    Cevapla
  • hasanoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    bu kadın chp nin ve pkk nın yapamadığını yapmaya çalışıyor
    Cevapla
  • Hakikat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bülent ecevit sahnesini çok izlemiş merak hanım...
    Cevapla
  • Alp 2 yıl önce Şikayet Et
    Delik ayakkabilarla gezsin sefil olsun. Kendini gösterdiği gibi olsun. Allah'ını vatanını sevenler dünyada ahirette afiyet bolluk içinde olsunlar. Amiin.
    Cevapla
  • ismet 2 yıl önce Şikayet Et
    münafıklardan oluşan şeytani oluşum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR