Büyükşen çifti cinayetinde yeni gelişme: Hamileyim diyerek adresi öğrenmiş!

Büyükşen çifti cinayetinde dehşete düşüren detaylar bir bir ortaya çıkıyor. Cinayeti azmettiren Esra Taş'ın evin adresini eski sevgilisi Hüseyin'den hamile olduğunu iddia ederek öğrendiği ve o şekilde yanlış tarif ettiği ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.07.2021 09:30 GÜNCELLEME 19.07.2021 09:38 GÜNCEL
Büyükşen çifti cinayetinde yeni gelişme: Hamileyim diyerek adresi öğrenmiş!
Büyükşen çifti cinayetinde yeni gelişme: Hamileyim diyerek adresi öğrenmiş!

Büyükşen çifti cinayetiyle ilgili dikkat çeken detaylar ortaya ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak ortaya çıkan ayrıntı azmettiren konumunda bulunan Esra Taş'ın eski sevgilisi Hüseyin K'nin evinin adresini Hüseyin'den hamileyim diyerek Zekeriya Okşen'den öğrendiği ortaya çıktı.

Türkiye'nin konuştuğu Büyükşen cinayeti şüphelisi Büşra Büyükşen ilk kez konuştu!Türkiye'nin konuştuğu Büyükşen cinayeti şüphelisi Büşra Büyükşen ilk kez konuştu!




HAMİLEYİM YALANIYLA  ADRES ÖĞRENMİŞ 

Şüphelilerin WhatsApp görüşmelerinde ise yakın tarihte olayla ilgili sürekli yazışmalar yaptıklarının tespit edildiği öğrenildi. Esra Taş'in ise hamileyim yalanıyla adres öğrendiği ortaya çıktı. Esra Taş'ın, olaydan önce eski sevgilisi Hüseyin K.'nin evinin adresini öğrenmek için aynı mahallede oturan Zekeriya Okşen'i telefonla arayıp, ''Ben Hüseyin'den hamileyim. Ailesi benimle görüşmesine izin vermiyor. Telefonlarımı açmıyor. Ona ulaşmam gerekiyor. Adresini bana verebilir misin?'' dediği, Okşen'in de adresi tarif ettiği belirlendi.

BÜYÜKŞEN ÇİFTİNİN KATİL ZANLISI ANKARA'DA YAKALANDI

Konya’da 3 yıl önce öldürülen Metin Büyükşen ve eşi Nejla Büyükşen cinayeti ile ilgili gözaltına alınan şüphelilerden cinayeti azmettirdiğini itiraf ettikleri ileri sürülen Esra Taş ve sevgilisi Abdullah Başdemir ile onlara yardım ettikleri öğrenilen Zeki Okşen ve kuzeni Mustafa Okşen tutuklanmıştı. Çifti öldüren katil zanlısı ise Ankara’da yakalandı. Zanlının Abdullah Başdemir’in yanında çalışan çoban Hamidullah A. olduğu öğrenildi.

Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesinde yaşayan 3 çocuk babası Metin Büyükşen, eşi Nejla Büyükşen 3 Eylül 2018 günü kar maskeli saldırgan tarafından evlerinde vurularak öldürülmüş, çiftin kızları Fatma Büşra ise saldırgandan ölü taklidi yaparak kurtulmuştu. Çiftin doktor oğulları Osman Büyükşen'in Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkıp, konunun tekrar gündeme gelmesi üzerine jandarma bünyesinde özel ekip kurulmuştu.

Konya İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar sonucu katilin evleri karıştırdığı şüphesi üzerinde durulmuş, bunun neticesinde de yapılan operasyonda 25 şüpheli gözaltına alınmış, şüphelilerden cinayeti azmettiren Abdullah Başdemir ve sevgilisi Esra Taş ile cinayete yardım eden kuzenler Mustafa ve Zekeriya Okşen çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

KATİL YAKALANDI

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Metin Büyükşen ve eşi Nejla Büyükşen cinayeti ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Cinayetle ilgili soruşturmayı yürüten Jandarma ekipleri tetiği çeken katilin izini sürüyordu. Yapılan çalışmaların ardından cinayetin azmettiricisi Abdullah Başdemir'in yanında çoban olarak çalışan Hamidullah A., Ankara'da bir adrese düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

CİNAYETTEN 3 GÜN SONRA İŞTEN AYRILMIŞ

Çoban Hamidullah A.'nın cinayetten 3 gün sonra işten ayrılarak Konya'dan uzaklaştığı öğrenildi. Ankara'da gözaltına alınan katil zanlısının sorgulanmak üzere soruşturmanın yürütüldüğü Konya İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldüğü öğrenildi.

YORUMLAR 48 TÜMÜ
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yine afganlar
    Cevapla
  • Kelo 2 yıl önce Şikayet Et
    Zengin çiftlik sahibi azmettiriyor, be kara cahil !
    Cevapla
  • gargara 2 yıl önce Şikayet Et
    Evlerin karıştırıldığı kimsenin aklına gelmez bir ihbarcı var bu olayda ....
    Cevapla
  • dostt birr 2 yıl önce Şikayet Et
    dedektifler iyi çalışmış. kutlamak gerek. demekki istenirse katil bulunur. ben daha nice karanlık dosyalarin kapalı olduğuna inanıyorum. arkasını korkudan aramayan nice olaylar kapanmış bitmiş belkide. tekrar dedektiflere brava
    Cevapla
  • Şinasi 2 yıl önce Şikayet Et
    Büşra boş yere mi aylardır çelişkili ifadeler vermekte, her seferinde birşeyleri saklıyor olduğu kanaati her halinden okunuyordu. Bir şeylerin hala daha saklandığı kanaatimi söyleyeyim. Yıllardır ancak bir dublör mü buldular, neleri örtbas edip kimleri kurtardılar bilemem. Ama hiç birşey bana normal gelmedi.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah kimsenin başına böyle bir şey veripte derdini anlatamamayla yüz yüze bırakmasın. Ne idrak kalır ne tutarlılık. Dedi kodu, iftira artık teknolojik olarak yapılıyor. İtiraf var hala kızı suçlalama vicdansızlığı devam ediyor. Allah bunun hesabını şahit getiremeden yapanlardan sorar.
    Cevapla
  • Ela 2 yıl önce Şikayet Et
    Müge Anlı da olmasa bu karanlıklar nasıl aydınlanacak sorgulanmalı.!
    Cevapla
  • Reyyan 2 yıl önce Şikayet Et
    Savcı 8 ay önceden başlamış çalışmaya müge uyanık baktı olay çözülecek olayı tekrar aldı ele savcıyı jandarmayıda yönlerdirmek istedi ama dogrular galip geldi
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Aydınlanıyor merak etme sen. Jandarma, polis içindeki özel birimler 30 sene önceki dosyaları bile çözüyor. Çoğu Müge Anlıya kalmıyor. Merak etme sen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR