Karaburun açıklarında 3,9 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi'nde İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.07.2021 17:53 GÜNCELLEME 23.07.2021 17:53 GÜNCEL
Karaburun açıklarında 3,9 büyüklüğünde deprem
Karaburun açıklarında 3,9 büyüklüğünde deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, Ege Denizi'ndeki sarsıntı, saat 17.36'da ve 7 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Depremin merkez üssünün Karaburun'a uzaklığı 41 kilometre olarak ölçüldü.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 2
  • Harun Yusuf Nuhhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Depremde binaların az hasar hatta hiç almamasını selcuklu, osmanlı alimleri nasıl yapmışlar nasıl günümüze kadar gelmiş hatta bazı bin yıllık 2 bin yıllık saray sütünları nasıl ayakta egede ve diger illerde gelecek Allah korusun istanbul depreminde n nasıl hasarsız yada az hasarla kurtulmanın yolu belli. Ama beni dinleyen yok ben sade bir vatandaşım Allah ilmi isteyene ilmin zenginliginide istedigine verir. Rabbim afatından ülkemin insanlarını ve tüm insanları korusun.
    Cevapla
  • Harun Yusuf Nuhhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Benim atalarim basit yöntemlerle depremi az hasarla atlatmışlar. Günumüze kadar geliyor. Hatta konyada yıgma toprak üzerine Aladdin camiyi yapmışlar. Maşallah bizim torunlar bizim eserlerden hiç bir sey göremeyecek.Ama dedem fatihin, yavuzun gibi eserleri gorecekler. Neden şimdikiler ingilizceden 78 aldılarmi prof oluyorlar. Kendi ilimlerinden deyil. Bazilari hariç hepsi aynı nakarat fay hattı. Bunu dedem fatihde biliyordu. Daha kimse şunu yapsak yıkılmaz diyen günun sözde profları cıkmadı. Ben bilirim desem işine bak diplaman ne derler dikkate bile almıyorlar. Allah afatindan korusun diyorum depremin deyil cahil profların afatindan korusun. Rabbim can kaybı vermedin canim ülkeme
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR