Ezan yerine Zeki Müren çaldı Video

Trabzon'da bir cenaze için camiye giden cemaat öğle ezanı yerine Zeki Müren'in 'Geçtiğim dikenli aşk yollarında, elimden bir kırık saz geldi geçti' şarkısını dinledi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 11.04.2008 17:22 GÜNCELLEME 11.04.2008 17:22 GÜNCEL
Ezan yerine Zeki Müren çaldı Video
Ezan yerine Zeki Müren çaldı Video

Bahçecik mahallesindeki Küçük Fatih Camii'ne dün öğle namazı sırasında Mehmet Çobanoğlu isimli vatandaşın cenaze namazını kılmak için giden cemaat, merkezi sistemin azizliğine uğradı. Öğle ezanının okunmasını bekleyen cemaat, bu sırada hoparlörden Zeki Müren'in 'Geçtiğim dikenli aşk yollarında, elimden bir kırık saz geldi geçti' şarkısını dinledi. Şarkının ardından başka bir parçanın da bir bölümü çalındı ve yayın yaklaşık 2 dakika sürdü. Sorunun giderilmesinin ardından öğle ezanı okundu.

Trabzon Müftülüğü yetkilileri, merkezi sistemdeki teknik bir aksaklık sonucu hatanın meydana geldiğini ve kentin bir bölümündeki camilerde çok kısa süre için sanat müziği yayınının dinlendiğini belirttiler.

YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • Fatih De Souza 18 yıl önce Şikayet Et
    dış güçler. ülkeyi bölmek isteyenlerin oyunu bence :))
    Cevapla
  • Mustafa Sakallı 18 yıl önce Şikayet Et
    gülelim mi ağlayalım mı. Bi taraftan güldüm, bi taraftan üzüldüm. Tam bir fiyasko ezan gibi önemli bir konunun üzerinde hassasiyetle durulması gerekir diyorum ama işin içinde kasıt aramıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle