Yusuf Alabarda'dan kritik Tunus uyarısı: Uyursak ölürüz!

Haliç Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Strateji Uzmanı Yusuf Alabarda, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Tunus'ta gerçekleşen darbe girişiminin arkasında BAE'nin olduğunu iddia etti.

ABONE OL
GİRİŞ 26.07.2021 03:38 GÜNCELLEME 26.07.2021 03:42 GÜNCEL
Yusuf Alabarda'dan kritik Tunus uyarısı: Uyursak ölürüz!
Yusuf Alabarda'dan kritik Tunus uyarısı: Uyursak ölürüz!

Tunus Cumhurbaşkanı tarafından mevcut Başbakan Meşişi'nin görevden alınması ve dokunulmazlıkların kaldırıldığını açıkladı. Bunun bir askeri darbe olduğunu belirten Haliç Üniversitesi Öğretim üyesi Yusuf Alabarda Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Olayların arkasında Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) olduğunu söyledi.

Alabarda'nın açıklamaları şöyle:

Tunus'ta BAE darbesi.. BAE, BAE değildir. Coğrafya darbe, terör ve 5.kol faaliyetleri ile tarumar ediliyor. Birileri hala "güvenlikçi siyaset" diyerek itibarsızlaştıriyor. Kahpelik bu ya, aynı gece Şehit Ömer Halisdemir üzerinden zemin yoklanıyor. Uyursak ölürüz.

TUNUS'TA NE OLDU?

Tunus Cumhurbaşkanı, mevcut Başbakan Meşişi'yi görevden aldığını, atayacağı bir başbakanla yürütmeyi devralmaya karar verdiğini açıkladı. Tunus Cumhurbaşkanı, meclisin tüm yetkilerini dondurduğunu ve milletvekillerinin dokunulmazlıklarını askıya aldığını duyurdu.

YORUMLAR 28 TÜMÜ
  • 1071 2 yıl önce Şikayet Et
    Bize de gezi dahil bir çok darbe girişiminin içinde olan İslam Ülkelerinde haçlı yahudi truva atı koçbaşı olan bae'nin hakkından gelemezsek yuh olsun bize yazıklar olsun bize !..
    Cevapla
  • Güzel İnsan 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğer Türkyede olurda darbe yapmaya kalkışan olursa bütün millet olarak herşeye hazırlıklı olarak bu sefer hapis yerine mezar vezası verecez bilesiniz asla dönüşü yok.gecen seferinde karambole geldik kimse hazırlıklı değildi ama bu sefer hiç bir yere kaçamazlar haaa bu arada kalemleri satılık olanlar varya yurt dışı finansörler onlarda ona göre adım atsın artık bu sefer sıra onlarada gelecek
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    BAE ye darbe gerek.
    Cevapla
  • İzmirli 2 yıl önce Şikayet Et
    Su uyur düşman uyumaz ayık olmak lazım her zaman
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Uyumayacağız ,biz ölmek için gideceğiz. Karısını dul ,çocuğunu yetim bırakmayı göze alan gelsin. Yemiyorsa şehitlere dil uzatmasın otursun oturduğu yerde. BİZ HAZIRIZ REİSİM.
    Cevapla
  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle kardeşim Hepimiz Ömer Halisdemir iz hazırız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR