Azra Gülendam Haytaoğlu kimdir? 4 gün sonra cansız bedeni bulunan kız nereli kaç yaşında?

Azra Gülendam Haytaoğlu kimdir? Günlerdir kayıp olan genç kızın cansız bedenine ulaşıldı. Dehşet veren bir cinayete kurban giden Azra Gülendam Haytaoğlu'nun canına kıyan Mustafa Murat Ayhan suçunu itiraf etti. İşte Azra Gülendam Haytaoğlu ile ilgili merak edilenler ve işlenen cinayetin perde arkası...

ABONE OL
GİRİŞ 02.08.2021 14:06 GÜNCELLEME 02.08.2021 14:06 GÜNCEL
Azra Gülendam Haytaoğlu kimdir? 4 gün sonra cansız bedeni bulunan kız nereli kaç yaşında?
Azra Gülendam Haytaoğlu kimdir? 4 gün sonra cansız bedeni bulunan kız nereli kaç yaşında?

Azra Gülendam Haytaoğlu kimdir? Türkiye'nin gündemi acı bir olayla sarsıldı. Geride kalan günlerde kaybolan ve bir türlü kendinden haber alınamayan üniversite öğrencisi gencin cansız bedenine ulaşıldı. Emlakçı Mustafa Murat Ayhan kan donduran bir şekilde Azra Gülendam Haytaoğlu'nu öldürdüğünü itiraf etti. Peki, 4 gün sonra cansız bedeni bulunan kız nereliydi kaç yaşındaydı? İşte Azra Gülendam Haytaoğlu ile ilgili merak edilenler ve işlenen cinayetin perde arkası...

Azra Gülendam Haytaoğlu Kimdir? Genç Kız Nereli, Kaç Yaşındaydı?
 

Azra Gülendam Haytaoğlu, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde dünyaya gelmişti. Antalya'da kaybolan ve kendisinden 5 gündür haber alınamayan gazetecilik bölümü öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu henüz 21 yaşındaydı. Cansız bedenine bu sabah ulaşılan Azra Gülendam Haytaoğlu, Antalya'da ablasıyla birlikte yaşıyordu. korkunç bir cinayete kurban giden genç kızın ailesinin Adana'da yaşadığı öğrenildi.

Azra Gülendam Haytaoğlu Cinayetinin Perde Arkası


Antalya'da ikamet eden Azra testinin pozitif çıktığını eve giderek ablasıyla paylaştı. Ablası sinirlenerek, dikkat etmediği için hastalığa yakalandığını söyledi. Bunun üzerine aralarında tartışma başladı. Tartışma sırasında genç kız, ablasına, "Ben biraz hava alacağım" diyerek kimliğini almadan evden çıktı.

Eve dönmeyince ablası Ezgi Haytaoğlu, kardeşini telefonla aradı. Azra Gülendam Haytaoğlu telefonda, ablasına, "Bir kafede koronavirüs geçirmiş bir abiyle oturuyorum, beni çok iyi anlıyor. Bugün onunla kalacağım" diyerek telefonu kapattı. Bir daha da kendisine ulaşılamadı.



Babası Mustafa Haytaoğlu, Adana'dan gelerek kızını aramaya başlarken, hayatından endişe ettiği kızı için polise kayıp başvurusunda da bulundu. Polisin, genç kızı bulmak için arama çalışması başlattığı belirtildi. Sosyal medyadan da genç kızın bulunması için çağrılar yapıldı.

Emlakçı Mustafa Murat Ayhan'ın (48) evine gittiği anlaşılan genç kızın cansız bedenine ulaşıldı. Ayhan'ın, bu buluşmadan bir süre sonra valiz taşıdığı ortaya çıktı. Bunun üzerine şüpheli gözaltına alındı. Çapraz sorgu sonrası Ayhan, genç kızı boğarak öldürdüğünü ve banyoda 5 parçaya ayırıp valizle ormana gömdüğünü itiraf etti.

YORUMLAR 2
  • Hemşerim 2 yıl önce Şikayet Et
    Kızlar lütfen bilmediğiniz, bir şey olmaz dediğiniz, ona güveniyorum, ne yapabilir ki dediğiniz erkeklerin evine yalnız başınıza gitmeyin.
    Cevapla
  • Mizah 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazsan boş. Çok eğitimli bir toplumuz. Maddi manevi. Bu nasıl iş ya. 48 yaşında bir abiyle baş başa kalmanın ne demek olduğunu anlayamadan gitti.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR