Altındağ'daki kavgada 2 kişi tutuklandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Altındağ'da parkta iki grup arasında yaşanan kavgada silahlı saldırı sonucunda bir kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili soruşturma başlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.08.2021 17:19 GÜNCELLEME 11.08.2021 18:08 GÜNCEL
Altındağ'daki kavgada 2 kişi tutuklandı
Altındağ'daki kavgada 2 kişi tutuklandı

Altındağ Bölgesindeki Yaşanan Kavga ile ilgili iki kişi tutuklandı. Ayrıca haber ve sosyal medya sitelerinde halk arasında endişe, korku ve paniğe yol açan paylaşımlarla ilgili de TCK 213. Maddesi gereğince ayrı bir soruşturma başlatıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan konuya ilişkin bir açıklama yapıldı:

"Altındağ ilçesinde 10/08/2021 tarihinde bir parkta iki grup arasında yaşanan kavgada silahlı saldırı sonucunda bir kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturma başlatılmıştır. Bu kapsamda gözaltına alınan şüpheli Y.A.A. ve A.M.A., savunmalarının alınmasının ardından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmışlardır. Ayrıca haber ve sosyal medya sitelerinde halk arasında endişe, korku ve paniğe yol açan paylaşımlarla ilgili de TCK 213. maddesi gereğince ayrı bir soruşturma başlatılmıştır. Olay bütün yönleriyle araştırılmakta olup her iki soruşturma da titizlikle sürdürülmektedir."

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Emrah Cihan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere zalim olmaktansa bin kere mazlum olmayı yeğlerim! Rabbim zalim olmayı da zalimlerle karşılaşmayı da uzak tutsun.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    o mahallenin eski bir sakiniyim bizler misafir perveriz kardeş deyip bagrımıza bastık ama bunlar çok ileri gidiyor heleki az üst tarafta ulubey yolunda adamlar nerdeyse arabalara yok vermeyecek kadar adileşmişler..Ya adam gibi otururlar yada semtimizde başka bir olay çıkmadasn giderler.
    Cevapla
  • 1453 2 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medya çakalları ortalığı karıştırıyor, çakallara geçit yok !..
    Cevapla
  • Konyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Olayın nasıl olduğunu biliyormusun sen
    Cevapla
  • Muro0618 2 yıl önce Şikayet Et
    Tutuklananlar Yabancı uyruklu olduklarını hatta hatta suriyeli olduklarını bilmenizi isterim. bizim vatandaşımızın tenine dokunmasına müsade etmem vergimi ödüyorum kuruşu kuruşuna bir kuruş paramın ülkesini terkedip kaçan korkaklara verilmesini istemiyorum hakkımı da helal etmiyorum.
    Cevapla
  • okan 2 yıl önce Şikayet Et
    Muro yanlışsın yanlış. Suriyeli değil afganlı. İlla yalan söyleyeceksin. Eline ne geçiyor
    Cevapla
  • Cyn 2 yıl önce Şikayet Et
    ölen kardeşimiz şu anda Çubuk ilcesinde defnediliyor.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR