Başkan Erdoğan'dan CHP'ye sert THK tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gündemle ilgili merak edilen sorulara cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.08.2021 00:12 GÜNCELLEME 12.08.2021 00:46 GÜNCEL
Başkan Erdoğan'dan CHP'ye sert THK tepkisi
Başkan Erdoğan'dan CHP'ye sert THK tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gündemle ilgili merak edilen sorulara cevap verdi. Erdoğan orman yangıları sonrası gündemde tutulan 'THK uçakları' konusu hakkında CHP'ye çok sert tepki gösterdi.

''THK YETKİLİLERİ UÇAKLARI ÇÜRÜMEYE TERK ETMİŞLER''

Başkan Erdoğan, ''Türk Hava Kurumu devletin bir kurumu değildir. THK, nasıl çeşitli vakıflar dernekler varsa, bunlardan biridir. Uçaklara dair tartışma yeni bir tartışma değil. Geçmişi uzun. Uçakların yetersiz olduğunu, mevcut yapısıyla bir yere varılmayacağını söylemiştik. Oraya ziyaretimde gördüm. THK eski yetkilileri uçakları çürümeye terk etmişler. 3 tanesi pert, 6 tanesi eh. Mevcut uçakları modernize etme gibi bir derdi olmamış. O dönem kurumun arkasında CHP zihniyeti var. THK'yı çalışamaz hale getiren sizsiniz. Uçakların bakımını yaptırmayanlar eski yöneticileri. Türkiye 2015 yılında orman varlığını artıran ülkeler sıralamasında dünyada 46'ncı sıradayken 2020 yılında 27'nci sıraya yükseldi. ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Bir garip 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara sanatçı demek acıdır Avrupa Amerika reis gitsin diyor bunlarda onların sözcüsü resin attığı haram tırnağa Kurban olun siz bu topraklar için ne yaptınız nenalanmaktan başka
    Cevapla
  • Selahattin 2 yıl önce Şikayet Et
    THK, devletin bir kurumu değil, ayrıça kurum da değil, bir dernek. Dernek, devletin derneği de değil. Burası, Chp'nin arpalığı olmuş bir dernek.Derneği boşaltan,katakülli yapan yöneticiler şu anda hapiste. Sonunda kayyum atandı.Bir dernekten başka bir şey olmayan THK,yolsuzluklarla anılmaya başlanmıştı.Hiçbir işlevi de kalmadı artık.
    Cevapla
  • Adalet 2 yıl önce Şikayet Et
    thk lağv edip . .siha yangın filosu .adı altında güncelleyin ...acil .olarak .
    Cevapla
  • Mazotçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamam
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis işin güçün bshane başkan olurken tek yetkili ben diyordun
    Cevapla
  • Yörük 2 yıl önce Şikayet Et
    Orası da lösev gibi muhalefetin hava balonu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR