THK'dan söze gerek bırakmayan afiş!

CHP'nin batma noktasına getirdiği THK, Cumhuriyet'in ilk yıllarında dini duyguları sömüren bir yardım kampanyası başlatmış ve kurban kesmek yerine THK'ya tayyare için para vermenin daha sevap olduğunu ifade eden bir afiş hazırlatmış.

ABONE OL
GİRİŞ 14.08.2021 02:32 GÜNCELLEME 16.08.2021 07:45 GÜNCEL
THK'dan söze gerek bırakmayan afiş!
THK'dan söze gerek bırakmayan afiş!

Türkiye orman yangınlarıyla mücadelede seferberlik ilan ederken CHP'nin başını çektiği muhalefetin ''THK'nın uçakları neden uçmuyor'' algısı günlerce gündemde kalmış ve yine CHP'nin kendi eliyle patlamıştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, ''THK'da çalışabilir hiçbir uçak yok'' ifadelerini kullanmıştı.

THK'DA BÜYÜK YOLSUZLUK

Üniversitesi, vakfı ve kurban derilerini toplama izni bulunan Türk Hava Kurumu, CHP idaresinde batma noktasına getirildi. 2008 - 2018 yılları arasında yapılan kiralama sözleşmesi karşılığında Tarım ve Orman Bakanlığı, THK'ya 131 milyon dolar hak ediş ödedi ancak uçakların bakımın yapılmadığı ortaya çıktı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, ''Geçmişte yapılan çok ciddi yolsuzluklar var. Bu kurumu biz neden batırdık'' itirafında bulunmuştu.

THK'NIN SÖZE GEREK BIRAKMAYAN AFİŞİ

CHP'nin batma noktasına getirdiği THK, Cumhuriyet'in ilk yıllarında dini duyguları sömüren bir yardım kampanyası başlatmış ve kurban kesmek yerine THK'ya tayyare için para vermenin daha sevap olduğunu ifade eden bir afiş hazırlatmış. İşte o afiş:

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • MÜCAHİT 2 yıl önce Şikayet Et
    chp milli güvenlik sorunudur kapatılmalıdır.
    Cevapla
  • Duyarlı 2 yıl önce Şikayet Et
    100 yıldır değişmeyen zihniyet. Sömürü ve istismar. Yeri gelince laik, uygulama İslam düşmanlığı, istismarları ise ibadet ve dini değerler. Allah sizi hak ettiğiniz gibi yapsın.
    Cevapla
  • KARADERELİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın adaleti bu işte, İslamiyet ile dalga geçenler yerle bir olsun.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    kapatın gitsin
    Cevapla
  • HANİFİ ÇİFÇİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp Zihniyeti Hic Değişmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR