Son dakika: Türkiye'ye hakaretler edip tehditler savuran Suriyeli provokatör tutuklandı!

Son dakika haberi: Sosyal medyadan Suriyeli olduğunu söyleyip provokasyon yapan, M.M. isimli şahıs tutuklandıı. M.M., "Ben Suriyeliyim" diyerek başladığı videoda Türkiye'ye hakaretler tehdit ve küfürler savurmuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 15.08.2021 20:22 GÜNCELLEME 15.08.2021 20:22 GÜNCEL
Son dakika: Türkiye'ye hakaretler edip tehditler savuran Suriyeli provokatör tutuklandı!
Son dakika: Türkiye'ye hakaretler edip tehditler savuran Suriyeli provokatör tutuklandı!

Videonun yayılması üzerine, güvenlik güçleri şahsı yakalamak için harekete geçti. M.M. isimli şahıs, Kahramnmaraş'ta yakalanarak gözaltına alındı.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, şahsın tutuklandığını açıkladı.

Gaziantep'te yaşayan ve Suriyeli olduğunu söyleyen M.M. isimli bir şahıs, sosyal medya üzerinden bir video yayınladı.

Şahsın yayınladığı videoda, Ankara'da yaşanan olaylar ve yangınlarla ilgili açıklama yaptığı görüldü. M.M. isimli kişi videonun devamında ise küfür ederek, videosunu sonlandırdı. Videonun yayılması üzerine, güvenlik güçleri şahsı yakalamak için harekete geçti.

TEHDİT VE KÜFÜR

Şahsın yayınladığı videoda, "Ben Suriyeliyim. Türkçe tam bilmiyorum. Ben sizi anlıyorum. Konuştuklarınızı duyuyorum. Ankara, İstanbul nereyi yakmışlar.. 'Hemen Suriyeli yakıyor.' Suriyeli evde oturuyor, çocukları var. Saldırmışlar. Hadi gelin, Gaziantep'te yapın." diyerek küfür ettiği görülüyor.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

M.M. isimli şahıs, Kahramnmaraş'ta yakalanarak gözaltına alındı.

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bir sosyal medya platformunda yayımladığı provokatif video ile halkı kin ve düşmanlığa sevk ettiği anlaşılan kişi ile ilgili olarak yapılan çalışmada, şahsın ilimizde geçici koruma statüsünde bulunan M.M. isimli şahıs olduğu anlaşılmış olup, bulunduğu Kahramanmaraş ilindeki adreste yakalanarak ilimizde gözaltına alınmıştır." denildi.

Açıklamada, gözaltına alınan şahıs hakkında adli ve idari işlemler başlatıldığı ifade edildi.

YORUMLAR 256 TÜMÜ
  • S.vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Gercek su,sorun sü.Elimizde bir ANADOLU kaldı.Bu topraklarida kaybetek istemiyorsak bu rezalete,bu siginmaci göçmen herneyse bu isgale DUR demezsek bu vatanda elden gider.Fazla degil 10 sene sonra cogalan ve kendine özerklik ve odünler isteyen basta suriyeliler bu vatan icin en büyük sorun tehdit olacak.Bu tehlikeyi yok muhacir yok mazlum magdur diyerek kapatir gormezsek yazik olur ülkeme..
    Cevapla
  • Atakan 2 yıl önce Şikayet Et
    İte hak ettiğinden fazla değer verirsen böyle olur suça karışan suç işlemeyi alışkanlık edilenleri hemen sınırını etmeli bir yaptırımı olmazsa bunun benzerleri daha da çoğalır Esede paket yapın ailesiyle birlikte gönderin
    Cevapla
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    idam şart. Hemen asın
    Cevapla
  • bahçeli 2 yıl önce Şikayet Et
    bundan yüzlerce si var istanbulun arasokaklarında bunları başımıza musallat edit kendi vatandaşından üstün tutan siyasiler hepiniz suçlusunuz hemde hepiniz allah onlardan önce sizin cezanızı versin
    Cevapla
  • Devriye 2 yıl önce Şikayet Et
    Kötü söz geri döner unutma ....
    Cevapla
  • emin 2 yıl önce Şikayet Et
    müslüman din kardeşlerine kucak açılması gerektiğini savunanlar. peygamber medine'ye hicret ettiğinde oradaki müslümanlar nasıl davrandıysa sizde öyle davranın da görelim. benim vergilerim haram olsun. madem din kardeşliğiniz çok önemli alın size sünnet yolu ordan ilerleyin.
    Cevapla
  • Antalyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    lafmı şimdi bu...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR