Başkan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: İspatlamazsan özür dile!

Son dakika: Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "ABD ile göç pazarlığı yapıldığı" yolunda iddiada bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.08.2021 00:10 GÜNCELLEME 19.08.2021 00:42 GÜNCEL
Başkan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: İspatlamazsan özür dile!
Başkan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: İspatlamazsan özür dile!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal7-Ülke TV ekranlarında Hülya Seloni ve Taha Dağlı'nın moderatörlüğünde gerçekleşen yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "ABD ile göç pazarlığı yapıldığı" yolunda iddiada bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.

ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ: BU ADAMIN DOĞRU BİR SÖZÜ VAR MI?

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son günlerde, Erdoğan'ın NATO toplantısı çerçevesinde ABD Başkanı Biden ile yaptığı görüşmede 1 milyon göçmeni kabul edeceği yönünde Biden'a söz verdiği" iddiası sorulan Erdoğan, şunları söyledi:

"Bu adamın bugüne kadar doğru bir sözü var mı?" derken değerlendirmesini şöyle sürdürdü: "İşleri güçleri acaba Türkiye’nin uluslararası diplomaside yaptığı görüşmelerde ülkeyi nasıl küçük düşüreceğiz…"

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, canlı yayında CHP tarafından ortaya atılan "ABD ile göç anlaşması" iddiasına yanıt verdi. Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yönelik sert eleştiriler getirerek şunları söyledi:

''Yahu bu adam yalancı ya. Bu adamın bugüne kadar doğru bir sözü var mı? Yok. Olmayan bir şeyi savunmak, ortaya koymak… Söyledikleri tek şey var; Orada dışişleri yetkilisi yoktu. Ne demek dışişleri yetkilisi yoktu? İlla dışişleri yetkilisin olması mı lazım? Ben varım orada. Dışişleri kime bağlı? Bana bağlı. Ben konuşuyorum. Kiminle? ABD başkanıyla. Kafayı takmışlar tercümanımıza… Orada diyorlar ‘Sadece tercüman vardı.’ Başınıza tercümanım kadar taş düşsün! Dürüst konuşun ya. Bunu ispatla ben mükellef değilim, sen mükellefsin.''

'İSPATLAMIYORSAN ÖZÜR DİLE'

Madem böyle bir iddian var bunu ispatlaman lazım. İspatlayamıyorsan özür dile. Ama bunlarda o karakter yok. Kalkıp işleri güçleri acaba Türkiye’nin uluslararası diplomaside yaptığı görüşmelerde ülkeyi nasıl küçük düşüreceğiz… İşte bu tür yalanlar üzerinden ülkemizi, bu ülkenin Cumhurbaşkanını itham etmek ahlaksızlığın daniskasıdır ve bunlar da ahlaksızdır.

YORUMLAR 35 TÜMÜ
  • Abbas 2 yıl önce Şikayet Et
    Kim, Kemo'mu özür dileyecek? sen unut onu Reis, o çoktan unuttu bile söylediğini, şu anda üreteceği yeni yalanlar üzerinde çalışıyor.
    Cevapla
  • Mehmet Adanalı 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP den bu ülkeye zerre kadar fayda gelmez. Hala bunların. yalanlarına algılarına inanan saftorikler var
    Cevapla
  • Naim 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis Rabbim sizi korusun. Ülkeye yalan Makinası da lazım.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    her yalana dava açılırsa alınacak tazminat canlarını yakacak bunların başka türkü yalandan vazgeçmezler, her yalanlarına küçük te olsa.
    Cevapla
  • hımbıl 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu özür dilemek nedir henüz bilmiyor çünkü: hala CinAli okumaya çalışıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR