Ümit Özdağ'dan provokatif paylaşım

Mülteci karşıtı söylemlerini artıran ve sosyal medyadan bu yönde paylaşımlarda bulunan İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, bu kez de Afgan bir esnafı hedef gösterdi. Özdağ daha sonra, "Bu markete bir şey olursa sorumluluk kabul etmem" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.08.2021 06:03 GÜNCELLEME 24.08.2021 13:41 GÜNCEL
Ümit Özdağ'dan provokatif paylaşım
Ümit Özdağ'dan provokatif paylaşım

İYİ Parti'den istifa eden ve yürüttüğü Ayyıldız Hareketi'ni partileştirme çalışmalarını sürdüren Bağımsız İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, mülteci karşıtı politikalarını sürdürüyor.

Yabancı uyruklu kişilere suyu 10 kat zamlı vermek isteyen CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a ziyarette bulunup tebriklerini ileten Özdağ, son olarak sosyal medya üzerinden Afgan bir esnafı hedef tahtasına oturttu.

HEM HEDEF GÖSTERDİ HEM DE "BİR ŞEY OLURSA SORUMLULUK BENDE DEĞİL" DEDİ

Özdağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Kırşehir'deki bir Afgan marketinin fotoğrafına yer verdi. Market ve sahibinin hedef gösterildiği paylaşıma "Kırşehir merkezde Afgan Market-Sahibi Afganistanlı bir genç" notunu düştü.

Paylaşımı tepki çeken Özdağ, sığınmacılara yönelik saldırı olursa sorumluluk kabul etmediğini açıkladı:

"Kırşehir'de bu markete yönelik Allah korusun bir eylem olursa sorumlusu sığınmacıların ülkelerine dönmesini isteyenler değil, bu politikayı sabote etmek isteyen emperyalizmin temsilcileridir. Sığınmacılar ülkelerine Türkiye'nin dostları olarak dönecekler."

ALTINDAĞ'DAN DERS ALMAMIŞ

Geçtiğimiz günlerde uzun süredir devam eden hedef göstermelerin ardından, Ankara Altındağ'da yaşayan mülteciler saldırıya uğramış ev ve işyerleri yağmalanmıştı.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 81 TÜMÜ
  • Dinçer 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazık yazık. kafatasçılıktan yapmadığından emin olsam ne diyor bu derdim.
    Cevapla
  • Cumhur 2 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman asla ve asla sadece kendisi için yaşamaz, haccın asıl amacının birisi de Müslüman ülkelerin birbirlerinin sorunlarından haberdar olmalarıdır, Müslüman açken bilerek tok gezen Müslüman değildir, insanlığımızı inancımızı koruyalım...
    Cevapla
  • TÜRKMEN OĞLU 2 yıl önce Şikayet Et
    ümit özdağ kafkasyadan anadoluya kaçan bir çerkez kökenlidir. kendisi de göçmendir. İlginçtir balkanlardan kafkasyadan gelenler önce etnik kökenleri inkar edip biz türküz diyorlar. türkçülük kavmiyetçilik yapıp fitneye sebep oluyorlar. Anadoludaki hakiKİ türkler ırkçı değiller. ırkçılık yapanlar türk değil buna inanın. ve de türkçülüğk ırkçılık göçmen düşmanlığı yapanları araştırın bundan 100 yıl öncesinde balkanlardan kafkasyadan kırımdan irandan gelenler olduğunu ve hiç birinin etnik olarak türk olmadığını göreceksiniz. aynı şey kürtçülük yapanlarında kürt olmadığı asimile olmuş ermeni vs etnik kökenlerden geldiğini görürüsünüz.
    Cevapla
  • Anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Altına imzamı atarım.
    Cevapla
  • yiğido58 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemde Mülteci İstemiyorum
    Cevapla
  • Bozoklu Turan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben de sen ve senin gibileri istemiyorum...!!!
    Cevapla
  • 44⚡15 2 yıl önce Şikayet Et
    iskelet milliyetçi si
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR