Sosyal medya fenomenleri Emniyet'e çağırıldı

Sosyal medya fenomenleri ifadeye Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ifadeye çağırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.08.2021 14:47 GÜNCELLEME 26.08.2021 14:47 GÜNCEL
Sosyal medya fenomenleri Emniyet'e çağırıldı
Sosyal medya fenomenleri Emniyet'e çağırıldı

Sosyal medya fenomenlerini takibe alan İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü inceleme başlattı. Milli Piyango İdaresi'nden izin almadan video ve görsellerle takipçileri arasında çekiliş yaptığı belirlenen Enes Batur, Başak Karahan, Reynmen gibi ünlü sosyal medya fenomenlerinin aralarında bulunduğu 18 kişi ifade için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne çağrıldı.

Damla Nur Altun, Başak Karahan, Doğan Kabak, Ferit Karakaya, Cantuğ Özsoy'un ifade işlemleri tamamlanırken, Enes Batur, Sezgin Yılmaz ve Tamer Yeşildağ'ın da aralarında bulduğu 10 kişinin de bugün ifadeye gelmesi bekleniyor.
 

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Yakup Mil 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara en ağır cezalar verilmeli
    Cevapla
  • ferdi k. 2 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal Medya Fenomen'i neymiş yahu? kapatın gitsin, başka yollarla, helal yollarla kazanç elde etsinler. Bunlara en ağır cezaları vereceksin.
    Cevapla
  • Güney Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu gibi kimselerin videolarında yaş sınırı yok. Para için her nesli bozar bunlar.
    Cevapla
  • Enes 2 yıl önce Şikayet Et
    Enes batur konuşma özürlü nasıl milyonlar izliyor . sanırım elinde tablet telefon olan 0-6 arasında ki çocuklar aynı zekada oldukları için yakın hissediyorlar
    Cevapla
  • DüşmanFondaşMedya 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu sosyalmedya'ya el atılmaz ise 10 seneye ortada ne ülke kalacak nede Müslüman Türk milleti. Resmen sosyal medya ile ülkemiz her koldan işgal ediliyor hala tehlikenin farkında değil halkımız, hiptonize edilmiş vaziyetteyiz. Youtube'a bir giriyorsun ilk sayfada Halk TV ve Sedat Peker videoları cirit atıyor, o tarz içerikler izlemediğim halde hemde. İnternet tarayıcımı temizleyip giriyorum yine aynı devlet ve İslam düşmanı videolar önerilenlerde karşıma çıkıyor. Devletimizin bu işe el atması lazım ama bizde vatandaşlar olarak yerli ve milli sosyal medya kanallarına abone olup onları desteklemeliyiz. Sabır Meşhurun "10 Aralık Hareketi" adlı videosunu izleyin izlettirin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR